Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tóth Adrii kitalált törijee 3. évad :)

2011.05.16

34.rész

 

                   Csak hagyj békén

 

 

 

Mielőtt meg tudott volna szólalni berohantam a fürdőbe. De balszerencsémre ide is követett. Még mindig ömlöttek a könnyeim tudtam hogy az idegtől. Nem voltam szomorú csak nagyon dühös.

 

Justin:-Adri,kérlek bocsáss meg!

 

Én:-Csak hagyj békén!

 

Justin gyengéden megfogta a kezem. Azonnal kirántottam kezeim a kezéből!

 

Én:-Nem érted hogy szállj le rólam?!!!-mondtam dühtől remegve.

 

Justin nem akart elmozdulni onnan. Ezért gondoltam elmegyek innen. Kiviharzottam a szobába. Oda is követett. Elővettem a bőröndömet és elkezdtem a ruháimat összepakolni.

 

Justin:-Mégis mit csinálsz?

 

Én:-Elmegyek.

 

Justin:-Hova?-kérdezte egyre feldúltabban.

 

Én:-Haza...beszéltem apával. Holnap indul a gépem.

 

Justin:-Nem mehetsz haza! Nem hagyhatsz itt! Mi lesz a közös nyaralásunkkal?

 

Ezzel próbált meghatni...hát nem jött össze neki.

 

Én:-Vidd el Samanthát!

 

Justin nagyon zavarba jött.

 

Justin:- De én téged szeretlek!

 

Én:- Ja...régen ezt elhittem mert hülye voltam!! Csak egy játékszer voltam neked! De ennek vége! Kilépünk egymás életéből!!

 

Justin:-De nekem szükségem van rád!

 

Én:-Ó tényleg? Nekem meg nincs szükségem rád! Légyszíves ne szólj többet hozzám!

 

Justin letörölt egy könnycseppet a szeméből. De most ebben az állapotban még ez sem hatott meg! Ő sztár én meg egy egyszerű lány. És a két élet nem illik öszze...

 

 

                        35.rész

 

                                                             Búcsú

 

Bocsy hogy ilyen sokáig nem volt új rész... csak a sulii nagyon nehéz,sokat kell tanulni, és még egy fránya betegség is becsúszott... de nem akarok csalódáást okozni ezéért írok új részt(részeket). :-D

 

(Egy gyönyörű álom. Ami valóságosnak tűnt. Már kezdtem elhinni hogy igaz. De sajnos, fel kellett ébrednem.)

 

Mikor végeztem a pakolással, elmentem lezuhanyozni. Az a szokásom hogy ha valami rossz dolog történik velem akkor esetlek órákig tudok zuhanyozni. De most meg kellett lepődjek... egy fél óra alatt készen lettem. Lefeküdtem az ágyra és csak a plafont bámultam. Vártam hogy mindjárt elkezdenek ömleni a könnyeim... de nem így történt. Semmilyen érzelmet nem éreztem. Nem voltam se dühös, se szomorú,se vidám,se bánatos. Rettenetes volt. Mint ha meghaltak volna bennem az érzelmek. 

 

Visszagondoltam a szép időkre amit Justinnal együtt töltöttünk. Amikor megismerkedtünk, az első csók... Olyan sok szép emlék fűzött Justinhoz. És ezeket nem is akartam elfelejteni. Egy örök emlék marad számomra. Ha Justin velem nem boldog, akkor legalább mással legyen az... Nekem az is elég ha boldognak láthatom. 

 

Hamar eljött az este. Valaki kopogott az ajtón. Megnyugodtam, mert ha Justin lett vna az akkor nem kopog hanem egyből bejön. Scooter volt az. Lassan bejött és leült az ágy szélére.

 

Scooter:- Jól vagy csajszii?

 

Én:-Voltam már jobban is... - egy halvány mosolyt erőltettem az arcomra.

 

Scoot:- Akkor magadra hagylak... legyél jó!!

 

Én:-Én mindig az vagyok!

 

Mikor Scooter kiment valaki bejött. Elég nagy forgalom lett most itt a szobában. Azt hittem Scooter jött vissza. De nem. Justin volt az. Ránéztem. De ő lesütötte a szemét... nem mert a szemembe nézni. Ez egy kicsit meglepett.

 

Justin:-Biztos vagy benne hogy elmész?

 

Még mindig nem nézett a szemembe.

 

Én:-Igen.

 

Justin erre nem válaszolt... felemelte tekintetét. Belenézett a szemembe. Olyan volt mint ha a beszélt volna. Minden érzelmet ki tudtam venni a szeméből. Elgyötört volt, szomorú, és nagyon dühös. Éreztem hogy tényleg megbánta amit tett. De egyszer már megbocsátottam neki... és azt hittem hogy többet nem fog "vétkezni". De sajnos megtette. És nem akartam adni egy harmadik esélyt. Justin elfordult és szépen lassan kiment a szobából. 

 

(másnap)

 

Beszálltunk a kocsiba. Én az ablaknál ültem,mellettem Justin. Mikor kiértünk a reptérre egy csomó paparazzi várt minket.

 

Áttörtük magunkat a tömegen. Fel kellett szállni a gépre. Megöleltem Scooter.

 

Scooter:- Hiányozni fogsz csajszi...nagyon.

 

Én:-Te is nekem :-(

 

Elbúcsúztam Ushertől is. Majd Justinra néztem... nem tudtam mit csináljak. De éreztem hogy a szívem mit diktál. Odaléptem hozzá és szorosan megöleltem. Éreztem hogy nem akar elengedni. Ő is szorosan ölelt. Fejemet a vállára hajtottam. Majd belesúgtam a fülébe.

 

Én:-Hiányozni fogsz... nagyon.

 

Justin:-Te is nekem!!! Fontos vagy nekem! Ha ezt nem tudod elhinni, akkor is! És nagyon szeretlek!!

 

Én:-Én is szeretlek téged... de ezek után, nehéz lenne előlről kezdeni... Éld tovább az életed... és felejts el engem. Ne legyél szomorú... előtted még az élet. Az a sok szép lány. Ott van Samantha is. Nekem az is elég ha téged boldognak látlak!! Vigyázz magadra.

 

Elindultam hogy felszáljak a gépre. Még utoljára visszanéztem.  Egy könnycsepp gördült le az arcomon. Láttam Justin elgyötört arcát. Mikor leültem a gépre, kinéztem az ablakon. Justin arcán megcsillant valami. Egy könnycsepp.

 

Majd a gép felszállt, és örökre kiléptem Justin életéből.

 

 

                        36.rész

 

                   Érzelemmentesen

 

*És itt van a várva várt(remélem) új rész!! Remélem teccik!!!

 

 

Nem látok semmit. Csak hatalmas sötétséget. Mi történik velem?? Hol vagyok?

 

...:- Könyörgök bocsáss meg nekem!! Nagyon szeretlek!!!

 

Ezt meg ki mondta?? Nem látok semmit,csak hallom ezt az ismerős hangot. Annyira ismerős,de nem tudok rájönni hogy ki az. És ekkor megláttam ki mondta. Justin. Ott állt előttem a nagy sötétségbe és könnyes szemekkel könyörgött.

 

Felriadtam.

 

A repülőn ülök. Csak álom volt. Akaratom ellenére könnyes lett a szemem. Justinról álmodtam. Gyorsan az ablak felé néztem hogy senki ne vegye észre az arcomon legördülő könnycseppeket. Én szakítottam Justinnal. Ezt el kell fogadnom. Justin megcsalt. Azt az embert aki fontos számunkra nem szoktuk megcsalni. Biztos nem szeret!!! 

 

Ezt próbáltam bebeszélni magammal,úgy látom sikerrel.

 

A repülőn beleszóltak a mikrofonba.

 

..:- Kapcsolják be biztonsági öveiket mert a gép leszállásra készülődik.

 

A gép elkezdett ereszkedni,majd földet ért. Összeszedtem a bőröndjeimet, és leszálltam. Fogtam egy taxit és hazamentem. Mikor megérkeztem vettem egy hatalmas levegőt és benyitottam.

 

Apa és Ashley rohant elém.

 

Apa:-Jajj... kincsem végre itthon vagy!! Már annyira hiányoztál!!

 

Én:-Ti is nekem. -- nem hangzott valami meggyőzően ezért próbáltam elterelni a témát.

 

Én:-Most felmegyek a szobámba és kipakolok... oks??

 

Apa:-Persze menj nyugodtan!!

 

Ash:-Segítek

 

Én:-Inkább egyedül szeretnék most lenni... nem baj??

 

Ash:-Ja, nem persze menj csak!! De ha szükséged van rám akkor itt vagyok lent!!

 

Én:-oké:)

 

Felcammogtam a lépcsőn. Mikor benyitottam a szobámba annyira idegennek tűnt. Mint ha nem is az én szobám lenne. Pedig semmi nem változott... de én nem ehhez szoktam.

 

Kinyitottam a bőröndömet. Kipakoltam a ruháimat. Mindegyikhez egy-egy külön emlék fűzött. Az első randi, az első csók, az első forgatási nap, a tv műsor. Ezekre annyira fájdalmas volt gondolni. Még mindig nagyon nagyon szerettem Justint. De ő már nem szeretett!! Mikor kipakoltam bekapcsoltam a laptopomat és felmentem twitterre.

 

Rengeteg üzenetem jött. Volt aki együttérzett velem, volt aki megutált hogy miért hagytam ott Justint, volt aki örült hogy szétváltunk...mondva hogy nem illettünk össze. Csupán csak ennyit írtam ki.

 

Valami hiányzik itt bent. Nem tudok rájönni hogy mi az. De sajnos vagy egy selytésem :(

 

Nem telt el 5 másodperc már írt nekem egy személy...akit nagyon szerettem és nem bírtam kiverni a fejemből.

 

@Kiscsillag_1  egy érzés itt bent, ami nem hagy nyugodni. Az életem már nem a régi! Kérem vissza a régi életemet!!!!!!! :(

 

Annyira bántott hogy Justin szenved. Élje tovább a saját életét... az ő híres,izgalmas,eseménydús életét, de NÉLKÜLEM!

 

 

                      37.rész

 

                      Váratlan

 

 

(bocsy az időugrás miatt)

 

Már egy hónap eltelt azóta hogy hazajöttem. Azóta sem nevettem még. Pedig apa és Ash próbálnak viccelődni és felvidítani nem sok sikerrel. Nagyon hiányzik Justin. Amikor bekapcsolom a TV-t mindig ő megy benne. És az a legszörnyűbb hogy rajta is látom: SZENVED. A koncerteken nem hív fel magához lányokat,mindig csak szomorú dalokat énekel,és nem nevet! És ez mind miattam van! Miattam fogja elveszíteni a rajongóit...az életét!!! Ezen valahogy válltoztatnom kell!! DE HOGYAN???!!!!

 

Apa:-Gyere ebédelni kincsem!!-kiabált fel az emeltre.

 

Én:-Megyek.

 

Mikor leírtam finom illat csapott meg. Palacsintát csinált apa.

 

Amikor végeztünk az evéssel elkezdtem mosogatni.

 

Ash:-Segíteek!

 

Én:-Nem kell csajszii... de azért köszi!

 

Apa:-Figyelj kislányom... már nagyon régóta szeretnék veled beszélni...egy komoly dolog miatt.

 

Gyorsan elmostam az edényeket és leültem apával meg Ashlyvel szemben.

 

Én:-Hallgatom...

 

Apa:-Figyelj...amióta hazajöttél...mint ha nem is te lennél. És ezt nem csak én látom így hanem Ashley is. Teljesen megválltoztál! Nem nevetsz,nem hülyéskedsz! Csak mindig a szobádban fekszel és a plafont bámulod! Tudjuk hogy ez Justin miatt van! De felejtsd el Justint!! Ő nem szenved...éli tovább az életét. Te is...inkább keress magadnak egy helyes srácot, mindjárt jobban leszel!

 

Annyira dühös lettem... még hogy Justin nem szenved!!! És én magamnak új srácott?? SOHA!

 

Én:-Szerinted Justin nem szenved?? Ugyanúgy marcangolja magát ahogyan én is!! És nekem nem kell fiú!! Nekem csak JUSTIN kell!!- mondtam kiabálva.

 

Sírva felrohantam a szobámba, Olyan hangosan bevágtam az ajtót amilyen hangosan csak tudtam, és magamra zártam. Lefeküdtem az ágyra és elkezdtem nagyon nagyon sírni!

 

Hát...bevalottam magamnak! Nekem nem kell más! Nekem csak Justin kell!! Akarom érezni a csókját,az ölelését...mindent akarok érezni!!!

 

*Justin szemszöge

 

Fekszek az ágyon... és a plafont bámulom már napok óta!!! Nem tudom mi van velem! Vagyis...tudom! Hiányzik Adri... nagyon hiányzik! Hiányzik az ölelése a csókja...az illata. De ez mind az én hibám!! Én tehetek róla hogy elment!! Miért kellett randiznom Samathával? Adri ezerszer jobb mint Samantha!! És szeretem Adrit.

 

Gondolkozásomat a telefonom szakította félbe.

 

Én:-Heló.

 

Scooter:- Szia Justin! Van egy kis baj!

 

Én:- Mi történt. sóhalytottam egy nagyot.

 

Scooter:- Most hozták meg a jegyeket!! És nem tudom visszamondani!!

 

Én:-Milyen jegyeket??!!

 

Scooter:-Hát... a repülő jegyeket!! Amivel te meg Adri mentek a Hawaira.

 

A telefon majdnem kiesett a kezemből.

 

Scooter:- Valahogy beszélned kell Adrival...és el kell mennetek!! Már le van foglalva a hely a magánrepülő!! MINDEN! eZT NEM MONDHATOM VISSZA!!

 

Én:-Várj... ez... ez...-habogtam össze vissza. Nem tudtam elhinni. Ha Adri eljönne velem... lehet hogy megbocsátana!!

 

Én:-Még megvan  atelefonszáma! Felhívom!

 

Scooter már le is csapta a telefont! Még csak most jutott el az agyamig...fel kell hívnom Adrit... ez lesz életem legkínosabb beszélgetése!!!

 

*Adri szemszöge

 

Már megnyugodtam...nem sírtam. Csak bámultam a plafont! Nem tudtam elhinni hogy ez az egész pont velem törénik meg!!!

 

Hirtelen csörgött a telefonom... ismeretlen szám.

 

Én:-Haló??-mondtam unottan.

 

__:- Őhöm... Szi...Szi...Szia.-mondta az ismerős hang. Nem hittem a fülemnek. Úgy hallom Hogy Justin. Biztos képzelődök!! Már mindenkiben Justint látom, és hallom.

 

__:-Itt vagy?? Amúgy Justin vagyok ha nem ismernél fel.

 

ÚRISTEN! Nem tévedtem tényleg Justin az!!!

 

Én:-Itt vagyok...aha. Mit akarsz?? Miért hívtál??

 

Justin:-Figyelj... először is hogy vagy??

 

Én:-Őszintén?? ilyen rosszul még életemben nem voltam.!!!-mondtam egyre hallkabban. A sírás környékezett!! Hallom a hangját!! Annyira régen hallottam már ez csengő,simogató,édes hangot!

 

Justin:-Scooter hívott... van egy kis gond! Kihozták neki a repülőjegyeket...és le van foglalva a gép!! És már nem lehet visszamondani!!-éreztem a hangján hogy nagyon zavarban van.

 

Én:-Milyen jegyeket??-nem értettem hogy ez miért érint engem!

 

Justin:-A hawai utunk...amit terveztünk.

 

Nem hittem a fülemnek. El kell mennem Justinra Hawaira. Örültem nagyon örültem... és mégis nem volt hozzá kedvem!

 

Justin:-Eljönnél velem?? Mert már minden megvan...és ne lehet visszamondani.

 

Az eszem azt diktálta hogy: adri...el ne menj!! Ő megcsalt téged...és nem érdemli meg hogy el menj vele!

 

A szívem pedig ezt: Menj el vele! Itt a nagy alkalom!! Újra láthatod! És még mindig szereted!!

 

Justin:- Itt vagy?

 

Én:-Ja... igen... csak gondolkoztam.

 

Justin:-És?

 

Én:-Hívj vissza egy 10 perc múlva rendben??

 

Justin:-Oké...

 

Na most mit Válaszoljak???!!!

 

 

                      38.rész

 

                   Ész VS. Szív

 

 

*Most jó napom van...szóval ma sok rész fog felkerülni!! Remélem örültök! Komizzatok léccy!!! ♥

 

Mit válaszoljak?? Mit válaszoljak? Ez a két szó kattog a fejemben. Gyorsan felmentem twitterre. Ezt írtam ki.

 

Ti az eszetekre vagy a szívetekre hallgatook,ha bajba kerültök??? Kérlek válaszoljatok!!

 

Nagyon sokan írták hogy a szívükre és kevesen írták azt hogy az eszükre. Nem tudtam mit csináljak... mindjárt letelik a 10 perc és Justin hívni fog.

 

Gyorsan lerohantam Ash-ez és apához.

 

Én:-Apa, Ash Segítsetek kérlek!!-mondtam zihálva.

 

Apa:-Mi történt???

 

Én:-Justin felhívott...(mondtam egy halvány mosoly kíséretében) A jegyeket kiszállította neki a posta, amivel mentünk volna Hawaira!!! És nem lehet visszamondani!! Elmenjek vele vagy ne??

 

Apa:-Szeretnél elmenni vele??

 

Én:-Nem tudom!!Az eszem  azt diktálja hogy nem a szívem meg azt hogy igen!

 

Ash:-Figyelj...tapasztalatból mondom... a szívedre hallgass!! A szíved mindig jó tanácsot ad!

 

Apa:-Menj el vele! Hát ha jobb hangulatba jössz haza!

 

Én:-Köszönöm szépen!! Imádlak titeket!!- a nyakukba ugrottam.

 

Felfutottam a szobámba. Nem telt el a 10 perc már hívott is Justin!! (milyen pontos)

 

Justin:-Mire döntöttél?-hallottam a hangjában hogy a NEM válaszra számít...

 

Én:-Figyelj...csupán azért is hogy Scooternek ne legyen pénzvesztesége... elmegyek veled.

 

Justin:-Ezt most komoly?? -- halottam a hangján hogy nagyon vigyorog és örül.

 

Én:-Igen...-őszintén megmondom... nagyon örültem. Láthatom Justint!!!

 

Justin:-Holnap hajnalba indul a gépünk... 5.kor legyél kinnt a reptéren... rendben??

 

Én:-Ott leszek...Szia!!

 

Justin:-Várj....

 

Én:-Igen??

 

Justin:-Figyelj... Köszönöm!!! --halottam a hangján hogy őszintén mondja.

 

Én:-Szivesen!Szia!!

 

Justin:Szia!!

 

El se hiszem!! Megyek Justinnal holnap Hawaira!! De bármennyire is örülök! Nem szabad megbocsátanom neki!! Legalábbis rögtön nem!

 

 

 *Justin szemszöge

 

El se hiszem!! Igent mondott!! Eljön velem!! Ha nem lennék fiú,most úgy sikítanéék egyett!! Lerohantam a lépcsőn.

 

Én:-Anyu,Anyu.

 

Anyu:-Igen? Mi a baj??

 

Én:-Adri...igent mondott!!

 

Anyu:-Figyelj fiam... Adri adott neked egy 2. esélyt!! Ne játszd el!! Ne legyél erőszakos!! Add önmagad...és akkor meg fog bocsátani!

 

Én:-Köszönöm!

 

Akkor irány csomagolni!

 

*Adri szemszöge

 

Bepakoltam mindent. Fogkefe,pizsama,ruhák,sminkkészlet vagyis MINDENT!

 

*másnap

 

Reggel fél 5 kor csörgött az órám. Gyorsan letusoltam,hajat mostam,fogat mostam, felvettem egy farmer rövidnadrágot és egy lila toppot. Hozzá egy Converse tornacipőt. Indultunk apáékkal a reptérre.

 

Mikor megérkeztem megpillantottam Justint! Annyira régen láttam már. Nagyon hiányzott már. De nem fogok a nyakába ugrani...hagy érezze azt hogy még nincs köztük rendben minden!! (nincs is)

 

Kiszálltam... elköszöntem Apától és Ash-től. Elindultam Justinék felé. Mikor odaértem megpillantottam Pattie-t, Justint, Scootert és Ryan-t.

 

Én:-Sziasztok!-köszöntem mikor odaértem hozzájuk...egy halvány mosoly kíséretében.

 

Scooter odajött hozzám és megölelt.

 

Scooter:-Jajj...csajszi annyira hiányoztál már.

 

Mindenkit megöleltem. Mikor Justinra került a sor odaballagtam hozzá, és megöleltem.

 

Én:-Szia-suttogtam

 

Justin:-Szia...suttogta ő is.

 

Végre...annyira hiányzott már ez az ölelés...ez az illat!!!!

 

 

                        39.rész

 

         Repülőút+kínos(?) beszélgetés

 

 

Jót beszélgettem velük. Ugyanolyan bolondok maradtak mint amilyenek voltak. A gépünk egy negyed óra múlva indult. De sajnos az a negyed óra olyan hamar elrepült mint ha 2 perc lett volna.

 

Justinnak és Scooterrel felszálltunk a gépre. Felraktam a csomagjaimat majd leültem. Az egész repülőn nem volt már csak mi hárman. Tök jó volt... Leültem egy helyre. Justin lassan odasétált hozzám.

 

Justin:-Leülhetek ide melléd??-annyira édes fejet vágott hogy majdnem elnevettem magam.

 

Én:-Persze.-mondtam egy halvány mosoly kíséretében.

 

Leült mellém. Annyira tágasak voltak az ülések... hogy ha szélre ülök akár egy méter is lehet köztünk. De közelebb mentem Justinhoz,hogy érezhessem illatát...ami látszólag nagyon teccett neki.

 

Kínos csend következett. Nem tudtam mit mondjak,és szerintem ő sem.

 

Justin:-Figyelj...sajnálom! Hülye voltam! Nem kellett volna randiznom Samanthával! Te 1000-szer jobb vagy mint ő. Nem tudom mi ütött belém. Csak...nem tudom.-lattam rajta hogy nagyon szenved és komolyan gondolja amiket mondd. Véget kellett vetnem az önmarcangolásának.

 

Ezért a szájára tettem a kezem.

 

Én:-Figyelj...ne marcangold önmagad. Ami megtörtént az már megtörtént...nem lehet válltoztatni rajta!!

 

Justin:-Akkor megbocsátassz??-csillogó szemekkel,reményedve ennyit mondott.

 

Én:-Nem kapsz vissza ilyen hamar!!!-mondtam egy mosoly kíséretében.

 

Justin:-Hmm...akkor meg kell hogy hódítsalak??-mondta egy kacér mosollyal.

 

Nem válaszoltam csak mosolyogtam.

 

A repülőút többi része nagyon jól telt. Sokat beszélgettünk Justinnal. Nagyon jó volt újra vele lenni. A lelkem mélyén már megbocsátottam neki...de azt akartam hogy meghódítson. Lehet hogy egy kicsit önző dolog ez tőlem, de élvezem.

 

Mikor megérkeztünk, egy gyönyörű helyes szálltunk meg. Egy hatalmas ház ami csak az enyém volt és Justiné, mert Scooter egy mellettünk lévő lakásban aludt! Szegényt annyira sajnáltam hogy egyedül van!!

 

Mikor beléptünk Justinnal a házba...tátva maradt a szám.

 

Én:-Ez gyönyörű.

 

Justin:-És csak a miénk!

 

Egy halvány mosollyal reagáltam amit reméltem hogy nem látott.

 

Justin:-Akkor az emeleti szoba a miénk.

 

Én:-A miénk?? A-a. A tied.. Én a mellett lévő szobába alszok...

 

Justin:-Nem akarsz velem aludni??-mondta egy rosszfiús mosoly kíséretében.

 

Felvettem a legcsábosabb arckifejezésemet... szépen lassan elkezdtem Justin felé sétálni miközben nem engedtem el a tekintetét. Lassan közel hajoltam hozzá... éreztem hogy gyorsul a szívverése és a légzése. Odahajoltam a füléhez és belesúgtam: NEM.

 

Majd elhúzódtam és felmentem a szobába.

 

Justin még mindig ott állt és nézett maga elé.

 

Én:-Nem jössz?

 

Justin:-Ezt ne csináld többet!!

 

Én:-Mit??- tettettem az ártatlant.

 

Justin:-Amit az előbb...

 

Én:-Miért??

 

Justin:-Ellenállhatatlan vagy!!!!

 

Én:-Tényleg??

 

Justin:-Igeen..

 

Én:-Az jóó...mondtam egy kacér mosoly kíséretében.

 

Mikor kipakoltunk Justin átjött a szobámba.

 

Én:-Meddig maradunk itt??

 

Justin:-Ennyire nem jó???

 

Én:-Dee... de meddig maradunk??

 

Justin:- 2 hónap.

 

Én:-Wowww..Az jóóó ☺

 

Justin leült az ágyamra és megveregette a helyet maga mellett.

 

Odaültem mellé.

 

Justin:-Figyelj...van egy második esély számomra??-tette fel a költői kérdést.

 

Ezen muszály volt mosolyognom.

 

Justin:-Mit nevetsz??

 

Én:-Ezt olyan költőien kérdezted...-most már hangosan kuncogtam.

 

Justin is elkezdett nevetni.

 

Justin:-És mi a válaszod??

 

Én:-Még nem tudom...majd meglátom.

 

Felálltam...hogy megkeressem a telómat. Megtaláltam az éjjeliszekrényen. Amikor megfordultam Justin már mögöttem állt.

 

Justin:-Akkor bizonyítanom kell hogy szeretlek??

 

Én:-Hááát.. mondhatjuk úgy is.

 

Ekkor váratlan dolog történt. Justin átkarolta a derekamat és nekiszorított a falnak. Én a kezemet a nyaka köré csavartam. Homlokunk összeért. Justin gyengéden nekem simult. Így éreztem egyenletes szívverését. Édes lehelletét azcomon éreztem. Illata teljesen megbabonázott. Ajka vészesen közeledett az enyém felé. Közben derekamat teljesen átfontam kezével és magához húzott. Kezemmel hajába túrtam. Egyre közeledő ajkát figyeltem. Szívverésem és légzésem egyre gyorsult. Pulzusom az egekbe szökött. Úgy éreztem a menyországban vagyok. Ismét Justin karjaiban. Mikor ajkunk között nem volt több pár miliméternél megcsörrent a telefonom. Őszintén megmondom nagyon örültem neki. Gyorsan elválltam Justintól és felvettem.

 

Én:-Haló?

 

Ash:-Na szia mizu?? Nagyon zihálsz mi baj van??

 

Én:-Semmi csak...

 

Ash:-Csókolóztál Justinnal??!!

 

Én:-Majdnem de szerencsére hívtál...-mondtam úgy hogy justin ne hallja.

 

Mikor letettüük csak néztem magam elé. Nem akarom ilyen hamar beadni a derekam Justinnak!! Küzdjön érteem!!!

 

 

                      VERSENY!!!

 

 

Kíváncsi vagyok,hogy ti hogyan folytatnátok a történetet! A ti képzelőerőtök érdekelne!! Az Izabellás történetemhez írjatok folytatást léccy! Ti hogyan képzelnétek el kettejük között lévő vonzalom folytatását?? Írjátok meg nekem erre az e-mail címre: tadrika1996@freemail.hu 

 

A tárgy neve ez legyen: Folytatás szerintem....

 

A neveteket ne felejtsétek a folytatás alá írni!!! A nyertesnek valami ajándékot találok ki!!! És a folytatás kikerül az oldalamra!!!

 

 A verseny addig tart amíg jönnek az üzenetek!!

 

Remélem sok üzenet fog jönni! Sok sikert!!

Addig is Justin legyen veletek!!!! ♥♥

 

 

A versenynek vége! Köszönöm a jelentkezőkneek!

                    40.rész

 

              Ellenállhatatlan

 

 

Miután észbe kaptam megfordultam. Justin a falnak támaszkodva állt és engem nézett. Annyira gyönyörűen csillogtak a szemei. Felpattantam és elkezdtem menni felé. Mikor odaértem elkapta a kezem és magához húzott.

 

Justin:-Hol is tartottunk??- egy rossz fiús mosoly kíséretében mondta ezt.

 

Én:-Ott...hogy... mennyünk enni.- Ezeket a szavakat alig bírtam kinyögni. Annyira nehéz beszélnem ha az ő közelébe vagyok. Megbabonáz az illata...

 

Justin:-Én másra gondoltam-megint előjött a rossz fiús módszer.

 

Nyakamat gyengéden megcsókolta. Kirázott a hideg. A szívem nagyon hevesen vert. A légzésem annyira gyors volt hogy azt hittem megfulladok. Majd nyakamtól felfelé kezdett el csókolgatni. Majd amikor majdnem a számhoz ért, kibújtam öleléséből és elkezdtem húzni lefelé a konyhába. Gyorsan összeütöttem egy palacsintát. Amiközben csináltam egy forró olajcsepp a nyakamon landolt. Nagyon fájt..és egy kicsit megdakadt. Mondhatom nem volt jó érzés.

 

Én:-Ááhh... mondtam mikor az olajcsepp rajtam volt.

 

Justin:-Mi történt??-jött oda hozzám.

 

Én:-Semmi csak megégettem a nyakamat...nevettem saját szerencsétlenségemen. Eltakartam a kezemmel a fájó területet.

 

Justin:-Várj...had nézzem.-levette kezem a nyakamról.

 

Justin:-Ez bizony csúnya... majd közelebb hajolt és nyomott rá egy puszit.

 

Justin:-Jobb egy kicsit?? - megint megjelent a rosszfiús mosoly.

 

Én:-Egy kicsivel.-mondtam...teljesen elpirultam ezéért gyorsan elfordultam.

 

Justin:-Aranyos vagy amikor elpirusz.

 

Én:-Öhöm...Köszi...- ezzel mégjobban zavarba jöttem. Leültünk az asztalhoz és elkezdtünk enni. Közbe Justin egyfolytába bámult...nem néztem oda de éreztem hogy néz. Ez nem mondom hogy idegesített...de ha néznek akkor mindig elpirulok mint most is.

 

Justin halk kuncogásba tört ki.

 

Én:-Direkt csinálod??

 

Justin:-Szeretem mikor elpirulsz...olyan aranyos vagy.

 

Én:-Hát...én kevésbé szeretek elpirulni.

 

Mikor lenyeltük az utolsó falatokat is,elmosogattam. Majd felmentem a szobámba addig Justin a saját szobájába ütyködött valamit. Amikor Justinra gondoltam...teljesen felmelegedtem. Ezért nekidőltem a falnak...a homlokomat erősen nekinyomtam. Annyira jól esett a hideg fal. Gondoltam átöltözök mert rettentően meleg van. (én hülye...Hawai-n milyen idő lenne??!!)

 

Ezért bementem a fürdőbe és felvettem egy ennél is rövidebb nadrágot és egy mell alá érő toppot...így a hasam teljesen kinnt volt. Mikor kijöttem Justin a szobámba az ágyon ült. Mikor kimentem tátva maradt a szája.

 

Justin:-Woow...szexy.

 

Én:-Köszi-természetemnél fogva megint elpirultam.

 

Justin felállt és közelebb jött.

 

Justin:-Csikis vagy??

 

Én:-Háát...igen. De nem kell kipróbálni...:D

 

Justin:-Pedig pont ez volt a tervem.

 

Elkezdtem futni át a másik szobába de Justin elkapott és elkezdett csikizni.

 

Én:-Justiiiiiin...neee...engedj el...Justiiiiiiin-sikítottam.

 

Hirtelen a lábam megadta magát és mindketten a földön kötöttünk ki.

 

Hatalmas nevetésbe törtünk ki.

 

Majd...eszembe jutott Ash érvelése. "A szíved mindig jó tanácsot ad" Ezért odahajoltam Justinhoz és megpusziltam az arcát.

 

Justin:-Ezt miért kaptam??

 

Én:-Nem tudom.-mondtam egy halvány mosoly kíséretében.

 

Justin:-Lehetnének ilyen "nem tudom" megmozdulásaid...egy kicsit balra az arcomtól. A szájára célzott.

 

Bele boxoltam a karjába.

 

Én:-Van kedved csobbanni egyet??

 

Justin:-Nanáá...

 

Felálltunk a földről.

 

Én:-Átmegyek a szobámba, és veszek fel egy bikinit.

 

Justin:-Megyek veled.

 

Én:-Csak szeretnéd!-egy kacér mosoly jelent meg az arcomon.

 

Gyorsan átmentem a szobába és magamra kaptam egy kék bikinit.

 

Mikor végeztem átmentem Justinhoz. Ő még a fürdőben öltözött ezért gondoltam szétnézek. A laptopja be volt kapcsolva pont a twitternél. Megnéztem mit írt ki utoljára. Mikor megláttam tátva maradt a szám. Azt írta ki hogy: Azzal a lánnyal akit mindennél jobban szeretek itt Hawain!! Imádlak Baby!!

 

Hallottam hogy Justin jön ezért Gyorsan felpattantam. Wooww... Baby :D Ez teccik

 

Justin:-Hűű...de szexy vagy.

 

Én:-Hűű...köszii ☺

 

Én:-Mehetünk??

 

Justin:-persze☻

 

Mikor lesétáltunk a partra És már majdnem a vízbe voltam Justin felkapott és elkezdett velem szaladni. Én csak sikítottam és kapaszkodtam Justin nyakába.

 

Én:-Tegyéél lee Justiiiiiiiin.

 

Justin:-Oké.

 

Majd beledobott a vízbe. Hát... nem esett valami jól. De nem volt rossz sem.Jó sokáig lennt maradtam a víz alatt aztán feljöttem mint egy hulla.

 

Justin nagyon megilyedt és elkezdett rohanni felém.

 

Justin:-Adrii,Adrii

 

Majd amikor odaért felkeltem és lenyomtam a víz alá.

 

Justin:-Hééj...a hajam.-mondta nyafogva

 

Én ezen csak nevetni tudtam.

 

Justin:-ez nem vicces-mondta,de már ő is nevetett.

 

Justin:-Majd adok én neked.

 

Átkarolt és beugrott velem a vízbe. Majd mikor feljöttünk nevetésbe törünk ki. Még egy fél óráig hülyéskedtünk aztán kimentünk megszáradni. Majd amikor megszáradtunk, bementünk a házba. Ahogy mentünk felfele a lépcsőn Véletlen Justin szobájába mentem be.

 

Én:-Ja...ez nem az én szobám. --Ki akartam menni de Justin becsukta az ajtót.

 

Justin:-Akár...itt is maradhatnál.- megint kibújt belőle a kisördög.

 

Egyre közelebb jött hozzám. Én meg hátráltam ahogy jött. Majd falba ütköztem. Hoppá...elfogyott a tér. Mikor odaért hozzám átkarolta a derekam és magához húzott. Én kezemmel átkaroltam a nyakát. Homlokunk ismét összeért. Ajka egyre közeledett felém. Most nem akartam ellenkezni. Már nagyon vágytam a csókjára. Majd elérte ajka az enyémet. Gyengéden mozgott a szánk egymásén. Majd egyre hevesebben. Én beletúrtam Justin kicsit vizes hajába,ő meg a hátamat simogatta. Erre vártam már nagyon régóta. A csókjára. Annyira hiányzott már. Majd Justin elkezdett húzni az ágy felé, és ledöntött. Én voltam alul ő meg felül. Elkezdte csókolgatni a nyakamat, amire apró nyögésekkel válaszoltam. Majd hasamat vette célba. Elkezdte csókolgatni a hasamat. Ajkát végighúzta a hasamon.

 

Én:-Ahhhw--mondtam erre a mozdulatára. Majd felhúztam magamhoz és hevesen kezdtünk csókolózni. Talán ilyen hevesen még soha nem csókolóztunk. Most én akartam felülre kerülni ezért egy picit meglöktem Justint. Sikerült fölé kerülnöm. Nagyon "vadul" csókolóztunk. Majd elkezdtem lefele haladni. Nyakát halmoztam el apró csókokkal. Majd egyre lejjeb... Mellkasát,vállát. Majd amikor kulcsontjához értem Justin alig hallhatóan felnyögött. Majd visszatértem a szájához. Justin nyelvével kereste az enyémet. Amikor megtalálta, nyelvünk gyengéd táncot járt. Justin ismét fölém került. Már nagyon hevesen csókolt. Alig kaptam levegőt. Majd elhúzódtam levegő után kapkodva. Justin is alig kapott már levegőt. Kinyitottam a szememet. Justin gyönyörű barna szemei rám szegeződtek.

 

Én:-Szeret...-nem tudtam befejezni mert Justin ajkai megint enyémre tapadtak. Kezével hasamat simogatta amitől kirázott a hideg. Egy halvány mosoly jelent meg arcomon csókunk közben. Majd elhúzódtam. Én:-Justin...-nagyon szeretlek.

 

Justin:-Én is téged...és hülye voltam amikor...

 

Nem akartam hogy megint belekezdjen a saját marcangolásába ezért gyorsan megcsókoltam hogy ne tudja befejezni a mondókáját. Amikor elhúzódtam szorosan magamhoz öleltem Justint. Egy pár percig még néztük egymást utána felálltunk az ágyról.

 

Én:-Akkor mi most...együtt vagyunk??

 

Justin:-Naná, baby.

 

Én:-hmm...Baby... ez teccik.

 

Justin odajött hozzám és szorosan megölelt.

 

Végre ismét együtt voltunk!

 

 

                      41.rész

 

                    Szeretlek!!

 

*Ha olvassátok a törimet akkor léccy komizzatok!! Mert így azt hiszem hogy senki sem olvassa! És akkor abba is hagyhatom!! És magamnak írom a gépre!! Szóval...van aki olvassa???

 

A nap többi része nagyon jól telt...sokat hülyéskedtünk,fürödtünk,beszélgettünk. Majd amikor lejött az este leültünk a nappaliban lévő kanapéra.

 

Justin:-Játszunk kérdezz-felelek-et??

 

Én:-Persze!!

 

Justin:-Akkor én kezdem!! Anyukáddal mi történt?? Róla még soha nem meséltél!!

 

Én:- Háát... semmi... otthon van Magyarországon!

 

Justin:-Te Magyarországon laksz??

 

Én:-Igeeen... de úgy néz ki...hogy ideköltözök apámhoz! Szeretnék itt maradni!! De nem tudom hogy akkor mi lesz Ashley-vel!!

 

Justin:-Ki az az Ashley??

 

Én:-Hééé...ez már 3 kérdés volt én jövööök

 

Justin:-Okéé...csak kiváncsii vagyook!

 

Én:-Húú...hány barátnőd volt már eddig??

 

Justin:- őő... 3.

 

Justin:-És neked hány barátod??

 

Én:- 2.

 

Én:-Hmm...mi van apukáddal??

 

Justin:-Amikor 5 éves voltam akkor elhagyott minket. De azóta is tartom vele a kapcsolatot...és jóban vagyok.

 

Justin:- Akkor én jövök... öhmm. hát...izé..lefeküdtél már valakivel??-teljesen elpirult...annyira zavarban volt. Olyan édes volt.

 

Én:-Még ártatlan vagyok

 

Én:-És tee?

 

Justin:-Én iss. Akkor egymáséi vagyunk-ezt olyan halkan mondta hogy alig értettem. De tudtam mire célooz.

 

Én:-Hmm...szerintem menjünk aludnii...álmoos vagyok. Ma hajnalban koráán keltem.

 

Justin:-Alszol velem egy szobában??

 

Én:-Szeretnéd??

 

Justin:-IGEN!-mondta csillogó szemekkel.

 

Én:-Mennyire??

 

Justin:-Nagyon-nagyon-nagyon.

 

Én:-Nagyon-nagyon-nagyon! -- ismételtem ezt a három szót.

 

Elkezdtem felfele menni a lépcsőn. A másik szobában volt a bőröndöm. Kivettem belőle a pizsimet majd átmentem Justinhoz.

 

Éppen ő is szedte elő a "pizsijét".

 

Hátulról átkaroltam. Gyorsan megfordult.

 

Justin:-Sziaa Baby.

 

Szorosan megöleltem.

 

Én:-Ki kezdi a tusolást?? te vagy én??

 

Justin:-Nekem más ötletem van!- egy csibészes mosoly jelent meg az arcán.

 

Elkezdte csókolgatni a nyakamat. Légzésem felgyorsult,akaratom ellenére is.

 

Én:-Justin...ne...ne...ne...ne most... majd később.-alig bírtam ezeket a szavakat kimondani. Ebben az állapotban nehéz beszélni.

 

Justin:-De én nem bírok várni...és te is szeretnééd. Vagy ha nem akkor mondjad.

 

Én:-Justin én ne...

 

Nem bírtam befejezni mert gyengéden mégis szenvedélyesen megcsókolt. Arcomat két keze közé vette és mohón csókolt. Majd amikor ajkaink elválltak levegőért kapkodtam.

 

Én:-Justiiin...megyek tusolni.

 

Justin nem törődött azzal hogy mit mondtam,felkapott és megpörgetett. Én meg csak sikítottam. Kirepült a kezembőől a pizsiim.

 

Mikor Justin meglátta a földön heverő francia bugyit, és toppot beindult a fantáziája.

 

Justin:-Szeretnélek ebben látni,de nem bírlak elengednii...

 

Én:-Letusolok és jövök... sietek.

 

Felkaptam a "pizsit" és rohantam be a fürdőbe. Gyorsan letusoltam hajat mostam,fogat mostam felvettem a bugyit és a toppot majd kimentem Justinhoz. Mikor meglátott tátva maradt a szája és úgy méregetett.

 

Én:-Vigyázz, a végén még felfalsz...

 

Justin:-Tessék??

 

Én:-Annyira mohón néztél...azért mondtam hogy felfalsz.

 

Justin:-Eszméletlen szexy vagy!! Váhh...örjítő.

 

Én:-Na menj...tusolnii!!

 

Justin elindult befelé...de amikor már majdnem bement a kezemnél fogva magához húzott és megcsókolt.

 

Én:-Ezt miért kaptam??

 

Justin:-Nem tudom...ja de... elképesztően sexy vagy baby!! :P

 

Ezzel bement a fürdőbe.

 

Én leültem az ágyra és néztem magam elé. Elgondolkoztam azon,hogy egy hónapja még eszméletlenül dühös voltam rá... de most már az előzőnél jobban imádoom.

 

Nem kellett egy 10 perc Justin már kész is volt. Mikor kijött egy szál boxer volt rajta. Egy kicsit zavarba jöttem...de nem tudom miért. Egy kicsit még vizes volt a haja. Olyan cuki volt amikor megráztaa,hogy beálljon.

 

Odahuppant mellém az ágyra.

 

Csak néztünk egymás szemébe...

 

Én:-Annyira gyönyörű szemeid vannak--hopsz...bocsy...hangosan gondolkoztam

 

Justin:-Szerintem a te szemeid a legszebbek.Amúgy...amikor bementél fürdeni valamit elkezdtünk...amit nem fejeztünk be.

 

Én:-Én nem emlékszem... felfrissítenéd a memóriám??--kacérkodtam.

 

Justin közel hajolt hozzám és megcsókolt.

 

Justin:-Emlékszel már??

 

Én:-Nem nagyon.

 

Justin eldöntött az ágyon,a volt felül én meg alul megcsókolt mégegyszer.

 

Én:-Kicsit már rémlik.

 

Justin ekkor gyengéden megcsókolta a nyakamat. Kirázott a hideg. Majd ismét az ajkamat vette célba. Hosszan csókolt,majd amikor elhúzódott mélyen a szemembe nézett.

 

Én:-Eszméletlen jól csókolsz!

 

Justin:-Tudoom! ☺

 

Én:-Amúgy csak azért mondtam hogy növeljem az EGO-dat!

 

Justin:-Akkor gyakorolnom kéne...-mondta egy rosszfiús mosoly kíséretében.

 

Én:-Csak vicceltem...eszméletlenül jól csókolsz... de a gyakorlás sem árt!☻

 

Justin:-Akkor gyakoroljuunk!! :P

 

Közelebb hajolt hozzám és mohón elkezdett csókolni. A légzésünk nagyon felgyorsult. Egyre gyorsabban és mohóbban csókolóztunk. Majd átfordítottam Justint így én kerültem felülre. Elkezdtem csókolni a nyakát amitől néha néha felnyögött. Majd a kulcscsontját csókoltam meg. Ekkor Justin már nem bírt türtőztetni magán ezért felhúzott magára. Elkezdte felhúzni a toppomat,miközben nagyon hevesen csókolt. Próbáltam valahogy lenyugtatni. Ezért elhúzódtam, amikor már majdnem lekerült rólam a topp.

 

Én:-Justin...nem korai ez egy kicsit??

 

Justin:-Bocsy...csak teljesen begerjítettél... Annyira nehéz bírni magammal.

 

Én:-Próbáld magad türtőztetni!!

 

Justin:-De nem megy...-nyafogott.

 

Egy pár percig még elbeszélgettünk,aztán lefeküdtünk aludni.

 

Justin:-Jó éjt Baby!!

Én:-Jó éjt Jus!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cbd oil cbd oil vape fh wr

(guprybourl, 2020.01.08 17:58)

cbd oil cbd oil <a href="https://cbdoilnumber1.com">cbd oil </a> pure cbd oil best cbd oil cbd oil

cbd oil cbd oil for vaping cbd oil [url=https://cbdoilnumber1.com]cbd oil [/url] cbd near me cbd oil cbd oil for sale

Zalaegerszeg

(Csajszi, 2013.04.22 22:06)

Nekem nagyon bejon!!!!!!!
Nagyon teccik!!!! :) xD

 

 

KépgalériaArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 41068
Hónap: 678
Nap: 17