Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tóth Adrii kitalált törijee 1. évad :)

2011.05.16

                                                               1.rész

                                                A kezdet 

Ez a napom is ugyanúgy indult ahogyan a többi. Ma van csütörtök. Reggel fél7 kor keltem fogat mostam,lezuhanyoztam. De reggelizni már nem volt időm. Rohantam a suliba nehogy elkéssek. Amikor megérkeztem éppen akkor csöngettek be. Az egész napom nagyon unalmasan telt. A nap végén Ash-el a legjobb barinőmmel mentem haza. Az egész utat végigpletykáltuk.

Ash:- Hallottad,hogy a plázában akciósak az új Supra cipők??

Én:- Nem, még nem mert én nem lógok egész nap a plázában. Nem vagyok plázacica. :D

Erre Ash rámnyújtotta a nyelvét mert tudta hogy mire célzok. Egész nap vásárol és a plázában lóg. Imád vásárolni. Én nem annyira szeretek. Nem köt le. A házunk előtt elbúcsúztunk egymástól. Mikor beléptem a házba anya éppen ebédet főzött.

Anya:- Na végre megérkeztél!!

Én:-Miért??!! Mindig ilyenkor érek haza...Miről maradtam le?

Anya:- Nagy hírem van a számodra!

Annyi dolog jutott egyszerre eszembe!! Nem tudtam elképzelni,hogy miről lehet szó, talán elmegyünk nyaralni? vagy Justin Magyarországra jön?? ez miért érdekelné anyát??!! hiszen nem is ismeri Justint!! Gondolkozásomat anya szakítottam félbe.

Anya:-Képzeld kicsim...

Nah a következő részt majd holnap!! ez egy kicsit unalmasra sikerült de remélem tetszik! puszi!

 

 

                                          2.rész

                                       Szuper!! :D

Anya:-Képzeld kicsim,apa most írt egy üzenetet ami neked szól.Remélem nem haragszol meg,de kibontottam és elolvastam! Azt írta,hogy a nyáron Amerikába töltheted a nyarat!!!!!!!!!  Na mit szólsz??

Nem tudtam megszólalni. Az iskolatáska kiesett a kezemből.Tátva maradt a szám és csak néztem előre. Anya egy kicsit megijedt ,nem tudta hogy mi van velem. Odajött és elkezdett rázogatni...

Anya:-Adri,Adri, kincsem jól vagy??!! Hallasz engem??

Erre belenéztem a szemébe.

Én:-Úristen!!!!!!!!!!!!!Ez most komoly??!! Nem hiszem el!! Úristen!!!!!!

Elkezdtem fel-alá ugrálni. rohangáltam. Megöleltem anyát és elkezdtem puszilgatni :D

Amikor már egy kicsit lenyugodtam felhívtam apát hogy megköszönjem neki.

Apa:-Szia Kincsem! Hogy vagy? Megkaptad a levelemet?

Én:-Szia Apa! Nagyon jól! Igen megkaptam!!! Nagyon szépen köszönöm apa! Nagyon örülök neki!! Amikor megtudtam azt hittem elájulok!!

Ekkor eszembe jutott,hogy egész nyáron nem láthatom a barátaimat!! Emiatt egy kicsit elszomorodtam.Ekkor eszembe jutott valami.

Én:-Figyelj,Apa neem vihetnék magammal egy személyt??

Apa:-Ki lenne az?? Nem tán van fiúd?? Nem is mondtad!!!! Hogy hívják?? Hány éves????!!!!!!

Én:-Neeeeem!!!! Nyugi apa nincs barátom! Ashley-t szeretném magammal vinni...a legjobb barátnőmet!

Apa:- Kérdezd meg Ashley-t és ha ő benne van akkor jöhet!!

Én:-Jajj apa nagyon köszönöm...na megyek még meg kell írnom a leckémet...és elmondom Ashley-nek! Puszi Szeretlek!

Nem vártam meg hogy elköszönjön...Még abban a percben felhívtam Ash-t. Ő nagyon örült megkérdezte a szüleit és megengedték neki!! Nagyon örültünk mind a ketten. Beszéltem apával és azt mondta hogy 1 hét múlva indul a gépünk... Este 11.00-kor feküdtem le... Nagyon kimerültem!! Elaludtam. Arról álmodtam hogy repülünk a gépen,és nagyon boldogok vagyunk...Már nagyon vártam hogy megérkezzünk.

Na mára ennyit!! a többit holnap!! puszi!

 

 

                                           3.rész

                             Egy valóra vált álom kezdete

A következő egy hét rettenetesen unalmasan telt.Ash és Én egyfolytába Amerikáról beszélgettünk. Már nagyon vártuk ,hogy mehessünk. És ekkor eljött a NAGY nap.:D A suli nagyon lassan telt. Azt hittem már soha nem lesz vége. Hazafele úton futottunk Ash-el. Mikor hazaértem rohantam fel a szobámba hogy elkezdjek összecsomagolni. Beraktam egy csomó ruhát(mivel egész nyáron odaleszek) , fogkefe,pizsama,és még sok mindent. Este alig bírtam elaludni. Már nagyon izgultam az út miatt. Beraktam a fülembe a fülallgatómat,beraktam Justin Bieber-től a Love Me-t. Elaludhattam mert reggel mikor meghallottam az ébresztőmet azonnal kiugrottam az ágyból.Amit rosszul tettem mert hirtelen megszédültem és összestem. Egy kicsit feküdtem a földön aztán szépen lassan feláltam. 8.00-kor indult a gépünk. 7.45-kor talállkoztunk a reptéren Ash-el. Ekkor meghallottuk a hangos bemondót:- Kérjük,foglalják el helyeiket a repülőgépen mert a gép 10 perc múlva felszáll. Elbúcsúztam anyától,aztán felszálltunk a gépre. Més soha nem ültem repülőn ezért egy kicsit féltem. De amikor felszállt a gép minden félelmem elszállt. Ash-el elaludtunk mind a ketten. Arra ébredtünk,hogy a hangosbemondó a gépen megszólalt:- A repülőgép leszálláshoz készülődik. Amikor leszállt a gép megláttam apát ahogy ott áll és vár minket. Amikor leszálltunk odarohantam hozzá és a nyakába ugrottam. Ashly egy kicsit lassabban jött oda. Apa:-Szia Kincsem, Annyira vártam már hogy megérkezzetek. Nagyon hiányoztál.

Én:-Apa,te is nagyon hiányoztál nekem.

Ekkor Ash odaért hozzánk

Ash:-Csókolom.

Apa:-Szia Ashley. Nyugodtan tegezhetsz.

Ash:- Rendben,akkor szia:D

Beszálltunk apa kocsijába és indultunk "haza".Nagyon szép lakás volt.Ash-el az emeleten volt a szobánk. Az erkély a tengerpart felé állott. Nagyon gyönyörű volt.

Lementünk apához egy kicsit beszélgetni. Ekkor apa megszólalt. Apa:- Lányok,van számotokra egy meglepetésem...

Ez egy kicsit unalmasra sikerült de remélem teccik...puszi

 

 

                           

                                             4.rész

                                             Váratlan

Apa:-Lányok,van számotokra egy meglepetésem.

Ash-el egymásra néztünk.Erre apa elkezdett nevetni.Hirtelen fütyölt egyet. Ekkor egy hatalmas kutya lépdelt elő a nappaliból Gyönyörű volt.Eszméletlen. Egy németjuhász.

Apa:-Lányok,üdvözöljétek Dzsekit.

Én:-Dzseki??!! Milyen név ez egy kutyának? Akkor inkább hívjuk kabátnak xD

Ash:-Nekem teccik...illik rá.

Apának el kellett mennie dolgozni ezért ketten vagyis hárman maradtunk otthon.Eszembe jutott valami.

Én:-Figyelj Ash,nem megyünk le a tengerpartra naplementét nézni?? Hozhatod "Dzsekit" is.

Ash:-Induljunk!

Kimentünk a tengerpartra.Nagyon gyönyörű volt a naplemente.Egy fél órát kint voltunk a parton.Aztán indultunk haza.Hazafele menet megláttam egy plakátot a kirakatban! VASÁRNAP 20.00.-KOR JUSTIN BIEBER KONCERT LESZ.MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK. Azt hittem elájulok. Alig bírtam megszólalni.

 

 Én:-Ash...látod amit én látok??

Ash:-Úristen!!!!! Ugye megyünk??!!!  ugye????

Én:-NANÁ!!

Futottunk haza.elmeséltük apának. erre apa azt mondta hogy nyugodtan mehetünk,de vigyázzunk mert ennek a "Justin gyereknek" sok rajongója van xD.

Nagyon hamar eljött a várva várt nap. Megvettük a jegyünket.Apának köszönhetően az első sorba mehettünk. Justin előtt AKON lépett a színpadra.Nagyon jó koncert volt.Én élveztem. Mikor AKON lement a színpadról elsötétült minden. Kialudtak a lámpák. És ekkor megláttam ŐT...

Mindjárt írom a következőt csak kell egy kis pihi.

 

 

                                          5.rész

                                 Erre nincsenek szavak

És ekkor megláttam őt. Egy fehér nadrág volt rajta,lila póló,fehér dzseki,egy lila sapi és egy lila Supra cipő. A Love Me volt az első szám amit énekelt. Elkezdett táncolni a színpadon. És ekkor odaért ahol én voltam. Lenézett a színpadról,bele egyenesen a szemembe. Elvesztem a gyönyörű barna szemeibe. Csak néztem ő meg engem nézett.Nagyon elpirulhattam mert elkezdett mosolyogni. Annyira gyönyörű volt a mosolya. Úristen miket mondok...teljesen begolyóztam tőlle xD Ekkor vége lett a számnak következett az One Less Lonely Girl. Ekkor megszólalt.

Justin:-És akkor szeretnék kérni egy lányt ide fel a színpadra mellém.

Minden lány elkezdett kiabálni hogy ENGEM!ENGEM! És ekkor megláttam hogy Ash van fennt a színpadon. Nem hittem a szemenek. Ash-t felvitték. És Justin odament mellé,átölelte és adott neki egy csokor virágot. Ashley nagyon szép lány volt. Gyönyörű kék volt a szeme és hullámos szőke a haja. Tisztára mint Taylor Swift. :D

Ekkor vége lett a számnak és Ash visszajött mellém...

Ash:-Úristen nem hiszem el!! Még mindig remeg a lábam!!

Ekkor jött a Rich Girl majd a Never Let You Go utánna a Never Say Never. És ekkor megszólalt.

Justin:- És akkor következzék a legutolsó szám a Baby. Ehhez is kérek egy lányt ide mellém. Elkezdett sétálgatni és nézegette a lányokat. Majd nálam megállt. Rám nézett és rám kacsintott. Erre jött egy biztonsági őr és felvezetett a színpadra. Azt hittem kiugrik a szívem a helyéből. És ekkor ott álltam mellette. Elindult a zene,elkezdett énekelni és elém ugrott ahogy a lány elé a klippben. Emlékeztem mindenre ezért ellöktem magamtól. Majd elkezdett táncolni. Én tudtam az egész koreográfiát és elkezdtem én is táncolni. Nagyon jó volt. A szám végén ahogy a lány elé odabújt hozzám,átkarolta a derekamat,összeért a homlokunk és egymás szemébe néztünk. Azt hittem összesek. Annyira édes illata volt. Teljesen megbabonázott. Amikor a szám elhallgatott még akkor is fogott. Én elengedtem mivel a rajongók tapsoltak. Nagyon furcsán nézett rám Justin...furának tartottam. Lesiettem a színpadról. Mikor vége lett a koncertnek nagyon lassan elindultunk haza...

Nah most ennyit...lehet hogy még ma írok egyet de nem bizti!! puszi!

 

 

                                              6.rész

                                             :D

Adrinál...

Este alig bírtam elaludni...egyfolytába Justin járt az eszembe...ahogy rám nézett.  Annyira édes illata volt. És rettentően jól nézett ki. Elaludhattam. Reggel 11.00.-kor keltem. Ash már régen fennt volt. "Dzsekivel" játszott. Úgy döntöttem hogy elmegyek sétálni egyet. Oda mentem ahol tegnap volt a koncert. Nem volt ott senki. Ezért elkezdtem énekelni és táncolni...

Justinnál

Tegnap óta azon a lányon jár az eszem. Nem tudom mi van velem. De ha rágondolok feldobódok,jó hangulatom lesz. Remélem talállkozni fogok még vele.

Pattie:-Justin,gyere ebédelni.

Justin:-Köszi anya de most nem vagyok éhes...elmegyek egy kicsit sétálni. Arra gondoltam hogy elmegyek arra a helyre ahol tegnap volt a koncertem. A fejemre húztam a kapucnimat. Így is sokan felismertek. Kiosztottam pár autógrammot... Mikor odaértem arra helyre megláttam valamit vagy inkább valakit??!! nem hiszem el!

Adrinál

Huh...ezzel most teljesen elengedtem magam...annyira jól esik énekelni és táncolni... énekelek egy Justin számot is. Mondjuk a Baby...mivel tegnap...jajj még mindig nem bírom felfogni. És elkezdtem énekelni és táncolni. Baby Baby Baby Ohhh Im Like Baby Baby Baby Nooo Im Like... ez most jól esett. Kieresztettem a fáradt gőzt. Ránéztem az órámra. Úristen!!! Már 2 óra van! Jó hamar elröpült az idő! Ideje haza mennem.

Justinnál

El fog menni...gyorsan lépnem kell... várjunk csak. Meglepem egy kicsit...

Nah mára ennyit a többit majd holnap!! Puszi

 

 

                                        7.rész 

                                        Woww...

Adrinál

Huhh...apa aggódni fog értem,hogy hol maradok ilyen sokáig.De annyira jól érzem magam itt.Csend van,nyugalom.Nem tudom mi van velem.Belezúgtam Jbiebs-be?? Az nem lehet...annyi szép rajongója van és pont én?? az kizárt!!De...ahogyan rámnézett...biztos csak beképzeltem!!!Hé...olyan érzésem van hogy figyelnek...na ne...már be is golyóztam???!!! El kellene mennem pszihológus-hoz...xD De tényleg van ott valaki...ÚRISTEN!!! és nem is akárki!

Justin:-Szia! Mizu??

Nem tudtam válaszolni csak álltam és bámultam bele gyönyörű szép barna szemeibe.Tényleg Justin áll előttem??De a hogy lehet??

Én:-Öööö...Szi,Szia.-nyögtem ki végül.

Justin elkezdett nevetni,azon ahogy viselkedem.

Én:-Egy perc.-megfordultam,és kieresztettem a fáradt gőzt.Ez megnyugtatott.Higgadtan fordultam vissza Justin-hoz.

Én:-Nah,szóval te hogy-hogy itt vagy??

Justin:-Gondoltam sétálok egyet...és te?

Én:-Csak úgy kijöttem egy kicsit...mert tegnap óta...mind1. Nem lényeg.

Nem mondhatom azt hogy azért jöttem ki mert tegnap óta belé vagyok zúgva...

Én:-Ő...nekem mennem kell Szia.

Justin:-Hát,ha tényleg menned kell akkor menj,de remélem még találkozunk. De,figyelj...te jól tudsz táncolni ugye?

Én:-Hát,szeretek táncolni. Miért?

Justin:-Mert lesz egy táncverseny amit lányoknak rendeznek meg. Usher a rendezője. Lányokat keres,akik szeretnek és tudnak is táncolni.

Én:-Mikor és hol?

Justinnal felcsillant a szeme a válaszom hallatán.

Justin:-Holnap,15.00. ezen a színpadon!

Én:-Oké,akkor megfontolom hogy eljöjjek-e. Nah de most már tényleg mennem kell Szia!

Justin:-Oké Szia!!!

Justinnál

Nem hiszem el!! Lehet hogy eljön a "versenyre". De azt nem mondtam neki,hogy a nyertes benne lesz az új klippemben...Bárcsak eljönne és megnyernéé!!! Az lenne a legjobb...

Adrinál

Na...ma van a nagy nap...elmegyek erre a tánverseny szerűségre. Próba szerencse...

Mindjárt írom a következőt csak elolvasom a barátnőm töriét is!!! :D www.ilovesp.ewk.hu   Csekkoljátok!!! 

 

            

 

                                        8.rész

                                    A tánverseny

Még tegnap elmondtam apának hogy jövök erre a táncversenyre. Ash nagyon örült neki hogy elmentem...azt mondta hogy nagyon jó esélyekkel indulok.Elkezdek készülődni. Felvettem egy lila pólót,egy fehér farmer rövidnadrágot,és egy lila cipőt.Nagyom hamar a helyszínre értem. Rengeteg lány volt ott. És mindegyik nagyon szép volt,sokkal szebbek mint én. Láttam ahogy próbálják a táncukat. A táncuk is jobb volt mint az enyém. Úgy éreztem hogy most azonnal haza kell mennem. De végül nem így tettem. Kaptam egy sorszámot. Az 5. voltam. Sorra mentek előttem a lányok. Eltáncolták azt amivel felkészültek,majd jöttek le a színpadról. És akkor meghallottam hogy az 5. számú versenyzőt hívják. Félénket besétáltam. Megláttam hogy kik a zsűritagok... Usher, Két ismeretlen arc, És Justin!!! Azt hittem elájulok. Szépen bemutatkoztam. Erre Usher mosollyal az arcán megkérdezte.

Usher:-Miért jelentkeztél erre a versenyre? Miért szeretsz táncolni??

Gondolkoztam egy kicsit majd egy kicsit magabiztosabban válaszoltam.

Én:-Azért jelentkeztem hogy kipróbáljam magam,mert kíváncsi vagyok rá,hogy más embernek is teccik-e amit csinálok. És azért szeretek táncolni,mert akkor mindent kikapcsolok magam körül és ezáltal levezetem a feszültségemet.

Usher hatalmas mosollyal bejelentette hogy kezdhetem.Régen hip-hop-oztam. Még emlékeztem egy csomó táncra. Elkezdtem táncolni. Annyira megnyugtatott. Élveztem. És akkor végeztem. A zsűri felé fordultam. Justin és Usher mosollyal az arcukon tapsoltak. A két idegen még fel is állt,és úgy tapsoltak. Akkor ezek szerint nem lehettem olyan rossz.

Usher:-Klassz voltál csajszi. Maradj az eredményhirdetésen és akkor megtudod hanyadik helyen végeztél. Lesétáltam a színpadról. 21 versenyző volt. Hamar végeztek. És ekkor az egyik idegen megszólalt.

Idegen(xD):-Minden versenyző jöjjön fel a színpadra. Fel sétáltunk. Nagyon elkezdtem izgulni.

Usher:-Köszönjük Lányok. Mindenki nagyon ügyes volt. Akkor kezdjük. Két lány volt a legjobb. Az egyik lány Jennyfer Swart. És a másik lány...

Jókor hagytam abba...:D Lehet hogy ma még írok de nem biztii...nah puszii

 

 

                                      9.rész

                                      :DD

És a másik lány...Ekkor Usher abbahagyta. Nem hiszem el!!! Legszívesebben felordítottam volna hogy KIAZZZ?????!!!!!

De nem tettem mert Usher mosollyal az arcán ezt mondta

Usher:-A másik lány Tóth Adri!!! Gratulálok csajszik!

Azt hittem elájulok! ÚRISTEN! Nyertem egy másik lánnyal de nem baj akkor is nyertem! Ez durvaa...:P

Usher:-Lányok beszélhetnénk?

Egyszerre válaszoltuk hogy IGEN!

Usher:-Jbiebs azt mondta hogy neki egy lányra van szüksége. Ezért Justinnal a Baby koreográfiáját megnézzük,hogy melyikőtök csinálja jobban. Ki kezdi??

Egyszerre néztünk egymásra. Ekkor Jennyfer magabiztosan kibökte hogy ő kezdi.A végén amikor Justin odabújt hozzá ahogyan a lányhoz a klippben...Jennyfer meg akarta csókolni. De juss elhúzódott... Ez egy kicsit égés. De ettől függ nagyon ügyes volt.

Usher:-Köszi Jess... Csajszi(rámnézett) te jössz.

Felmentem a színpadra Justinhoz. Erre megszólalt a zene. És feltörtek bennem az emlékek. A koncert. Jus elémugrott. Én ellöktem magamtól pont ahogy a koncerten. Aztán jött a táncos rész hiba nélkül megcsináltam.Aztán jött a vége. Juss átkarolta a derekamat én meg a nyakát,és a hajába dúrtam ahogyan a klippbe. Nagyon meg szerettem volna csókolni. De nem akartam leégetni magam ahogy Jennyfer. Ezért elhúzódtam és ránéztem Usher-re.

Usher:- Hát...ügyik voltatok Csajszik ,de Adri te nyertél. Jennyfer sértődötten elvonult.

Én:-ÚRISTEN! Ezt most komoly?

Usher:-NANÁ!! nagyon ügyes voltál akkor mikor kezdjük a forgatást??

Én értetlenük néztem kettőjükre egyszerre.

Én:-Őőő...mit?? A forgatást?? Mit forgatunk??

Usher:- Hát JBiebs újy klippjét amibe te vagy a szerelmi karakter...te ezt nem is tudtad?? De ugye benne vagy??!!

Justin és Usher reménykedve néztek rám.

Én:-Mii?? Szerelmi karakter??

Nem tudtam hogy ezt elvállaljam-e. De aztán eszembe jutott hogy nagyon jó lenne. És ahogy megláttam hogy milyen cuki kis kutya pofival néznek rám...elmosolyodtam. 

Én:-Naná!! Benne vagyok!! :D

Usher:-Szupii! Holnap kezdjük...reggel 07.00. a stúdióban. Okéé?? De nekem most mennem kell...Sziasztok srácok!

Ott maradtam Justinnal kettesben.Kíynos hallgatás következett. Én törtem meg a csendet.

Én:-Miért nem mondtad hogy a nyertes a klippedben lesz a szerelmi karakter??

Justin egy kicsit elpirult és lesütötte a fejét.

Justin:-Mert azt hittem hogy ha elmondom akkor nem jössz el. Mert nem akarsz velem kettesben szerepelni az új klippemben mint az a lány akibe én bele vagyok zúgva.

Egy kicsit zavarba jöttem a hallottak alapján.Majd megszólaltam...

Én:-Ezt miből gondoltad??

Justin:- Mert a koncerten is annyira hamar elhúzódtál tőllem. És most is...

Nem tudtam erre mit mondani.Nagyon elpirultam.Nem tudtam mit mondjak erre.

Én:-Ööö...nekem most mennem kell szia!

Justin:-Azért egy ölelést kapok??

Kiskutyapofival nézett rám. Nem tudtam neki nemet mondani. Oda mentem hozzá és megöleltem. Annyira édes illata volt. De nem akartam félreérthetően viselkedni ezért elhúzódtam és elindultam haza. Este alig bírtam elaludni...Kattogtak a fejemben a gondolatok. Majd reggel mikor ránéztem az órámra már fél 7 volt. Gyorsan elkezdtem készülődni...

Nah most ennyit...de mindjárt folytatom...imádom ezeket írni...:D

 

 

                                             10.rész

                                  Az első forgatási napom

Felvettem egy lila pólót. Egy fehér miniszoknyát. És egy fehér cipőt. Indultam is. Amikor megérkeztem rengeteg fotós volt ott.Mikor megláttak odafutottak hozzám. Elkezdek kérdezgetni. Milyen érzés hogy nyertél?Ti akkor most jártok Justinnal? Hallom egy koncerten csókolóztatok. Miért te nyerted meg? ÚRISTEN! ezek kész hülyék! Nem vagyunk együtt Justinnal. Usher kinézett hogy mi ez a nagy felhajtás. Ekkor meglátott engem. Azonnal odarohant és bevezetett a stúdióba.

Usher:-Szia csajszi,jól vagy?

Én:-Igen jól. De mi volt ez az előbb??

Usher:-Ezt jobb lessz ha megszokod.

Ekkor megérkezett Justin. Rettentően jól nézett ki. Egyől odajött hozzánk. Megölelt engem Usherrel meg valami fiús készfogást csináltak. Ekkor Usher szólt mindenkinek hogy jöjjenek ide mert elmondja hogy miről szól a klipp meg minden infót. Ekkor mindeki körénkgyűlt.

Usher:-Amint tudjátok Adri megnyerte a tánversenyt ezért ő lessz a csajszi a filmben (rámkacsintott). A szám címe you are my life (te vagy az életem). A cím hallatán egy kicsit elpirultam. Az első helyszín...

Elfogyott az ihlet...xD a többit majd holnap puszi!

 

 

                                                 11.rész

                                  Az első forgatási napom 2.

Az első helyszín a tengerpart.Usher elmondta hogy miről fog szólni a "love story" :P. Egy tánversenyt rendeznek a tengerparton. Én benevezek. Eltáncolom azt amivel nyertes lettem. Azt a hip-hop táncot. Amiközben táncolok Justin éppen arra sétál és megnézi a versenyt. Majd kiderül hogy én lettem a nyertes. Justin a verseny után odajön hogy megismerkedjen velem. Megnézzük ketten a naplementét. Beleszeretünk egymásba. Amikor hazakísér megfogja a kezem. Meg akar csókolni de én kacéran elfordítom a fejem így csak egy arcrapuszi lesz belőlle. Majd másnap este elmegyünk ketten sétálni persze kézenfogva. Leülünk egy padra ahol Justin bevallja hogy szeret. És a végén Happy End lesz. Justinnal elkezdünk csókolózni. És itt a vége.

Amikor meghallottam a sztorit elkezdtem aggódni egy kicsit. Csókolóznom kell Justinnal. Ez minden vágyam...de akkor is. Ez egy kicsit durva. Na nem baj...

Usher: Akkor kezdjük,az első helyszín a tengerpart...Adri menj a sminkeshez...és ott kapsz ruhát is.

Odamentem...egy kihívó füstös sminket raktak fel nekem. Egy toppot és egy csípőnacit kaptam. Amikor kimentem a többiekhez mindenki elkezdett bámulni.

Justin:-Woww...eszméletlenül jól nézel ki!

Én:-Ohh...köszike. -majd egy hatalmas mosolyt villantottam ki. Erre mindenki elkezdett kuncogni.

Elkezdtük a forgatást.Lementünk a tengerpartra. Majd Usher szólt hogy mindenki a helyére. Én voltam a 2. számú versenyző. Szólítottak. Elkezdtem táncolni. Azt mondták hogy adjak bele mindent. Tekergettem a csípőmet meg különböző dolgok. Közben egyfolytába mosolyogtam... Justin eközben megérkezett a helyszínre...:D Elkezdett engem bámulni.Majd a hajamat előre csaptam és sexy-en felemeltem a fejem a hajamt hátra csapva. Így lett vége az első jelenetemnek. Elvonultam. Közben Justinnal volt elfoglalva a kamera. Énekelt és közben engem keresett a tekintetével. Nem is mondtam de a szám nagyon gyönyörű volt. Illet Jus-hoz. Ekkor kijelenetették hogy én nyertem. Mindenki elvonult én meg leültem a homokba a lemenő napot csodáltam. Justin odajött hozzám. Leült mellém. Elkezdtünk beszélgetni. Persze én csak tátogtam...Justin meg a számot énekelte.

Ekkor Usher megszólalt. És állj! Ekkor mindenki elkezdett tapsolni. Megdicsértek minket hogy nagyon ügyik voltunk. Jus-sal teljesen összebarátkoztam. Amikor beszélgettem vele nem éreztem semmi félelmet. Elmentem átöltöztem. A sminket magamon hagytam mert kezdtem megbarátkozni vele. Majd Usher odajött hozzánk.

Usher:-Ma estee lesz egy kis buli. És te lennétek a "tiszteletbeli vendégek". Mert tiétek a főszerep.

Justin:-Én ott leszek! Vagyis ott leszünk(erre rámnézett)

Én:-Ki nem hagynám!!! Majd mindhárman elkezdtünk nevetni. Usher odajött hozzám és megölelt mert el kellett mennie. De ebből az ölelésből hirtelen megemelt. Egy kicsit meglepődtem de nem annyira.Usher is nagyon jó barátom lett.

Én:-Justin,nekem haza kell mennem átöltözni.

Justin:-Hazakísérlek.

Együtt indultunk haza. Nagyon jót beszélgettünk és nevetgéltünk. Majd az ajtókban megöleltük egymást. Erre Justin a fülembe súgta hogy:-Este találkozunk!

Bementem és lehuppantam az ágyra. Megkértem Ash-t hogy csináljon nekem egy jó kis sminket. Nagyon szép volt a smink de még sem kihívó. Felvettem egy királykék egyberucit. Nagyon jól nézett ki. Elbúcsúztam apától és Ash-től. Nekivágtam az estének...

 

 

                                             12.rész

                                              A buliii...

Megérkeztem a helyszínre.Egy csomó ember volt ott akiket nem is ismertem. Ekkor megpillantottam a Jonas bratyókat,Demi Lovato-t,Sean Kingston-t. Minden sztár akit szeretek itt volt. Ekkor Selena Gomez odarohant hozzám.

Selena:-Szia Adri. Selena vagyok.

Én:-Szia!! igen ismerlek! :D mizu??

Sel:-Ezt már szeretem!

Értetlenül néztem rá. Mit??

Sel:-Nem kezdesz el sikítani. Úgy viselkedsz velem mint egy emberrel és nem úgy mint egy sztárral.

Én:-Ez természetes.

Justin észrevette hogy megérkeztem. Odasietett hozzám.

Justin:-Szia Adri! -és megölelt.

Selena huncut mosollyal nézett ránk.

Sel:-Ti most együtt vagytok?

Mindketten elpirultunk egy kicsit. Majd én válaszoltam

Én:- Csak haverok vagyunk.

Sel:-Ohhh...értem :P

Ekkor Usher a színpadon beleszólt a mikrofonbaa. Kérem az este sztárját Jbiebs-et a színpadra. Erre Justin felfutott. Elénekelt két számot. A Eenie Meenie,és a Somebody To Love. Ekkor odajött hozzám Taylor Lautner.

Taylor:-Szia csajszi! Taylor vagyok! Huhh...de csini itt valaki.:P

Én:-Szia Taylor. Köszikee. Mizujs??

elbeszélgettem Taylor-ral. Meg a Jonas bratyókkal is. Rengeteg barátot szereztem. Ekkor valaki megfogta a karomat. Jake T. Austin.

Jake:-Szia! Gondolom ismersz! Nincs kedved meginni velem valamit?

Kimentünk az erkélyre. Jake egész helyes gyerek volt...de Justin nyomába se lépett.

Jake:- És...őő...van barátod?

Én:-Hát...nem nincs.

Ekkor Justin megjelent. Egy kicsit meglepődött.

Justin:-Adri beszélhetnénk?

Elindultam,de Jake megfogta a kezem.

Én:-Bocsi,de mennem kell.

Jake:-Maradj itt velem. És ezután hazaviszlek.

Justin:-Nem,nem marad itt.

Kihúztam a kezem a Jake kezéből és mentem Justin-hoz.

Justin:-Mit akart?

Én:-Hogy járjak vele.

Justinnak elkerekedett a szeme.

Én:-De nem válaszoltam rá. Nem akarom megbántani szegényt.

Justinnal nagyon jót beszélgettem. Buli után hazavitt. Amikor sétáltunk ki a kocsiból megfogta a kezemet. Egy kicsit meglepődtem. Sőt el is pirultam. Azt ajtóba megöleltem majd Justin adott egy puszit az arcomra. Ha eddig azt hittem hogy el vagyok pirulva...akkor most még egy rák is megirigyelhetett volna. Mosolyogva mentem be a házba. Ash-el beszélgettem egy kicsit. Majd lefeküdtem. Egyfolytába Justin járt az eszemben. Elaludtam. Másnap reggel fogat mostam,lezuhanyoztam,felvettem egy laza ruhát,(úgy is kapok ruhát a forgatáson) és indultam is...

Mindjárt folytatom.

 

 

                                                13.rész

                                              Love Story

Hamar odaértem. Ahogy meg érkeztem azonnal elkezdtük a forgatást. Justinnal ülünk a homokban beszélgetünk. Ránéztem az órámra. Mennem kellett haza. Justin felajánlotta hogy hazakísér. Mikor mentünk haza,megfogta a kezem. Nem ellenkeztem. Összekulcsolt kézzel sétáltunk haza. Nagyon jó érzés volt így menni. Olyan érzésem volt hogy tényleg járunk. Pedig ez nem volt igaz. Amikor az ajtóba értünk közelebb húzódott hozzám.

Annyira édes illata volt,hogy kóvályogni kezdett tőle a fejem. Akaratom ellenére felgyorsult a légzésem. De nem voltam egyedül. Justin is gyorsabban vette e levegőt. Már majdnem összeért a szánk amikor nekem el kellett fordulnom. Pedig nekem semmi kedvem nem volt elfordulni. De megettem. Ekkor az ajka az arcomhoz ért. Ahol megpuszilt ott égett az arcomon bőr. Bementem a házba. Ekkor Usher megszólalt. SZÜNET!

Kijöttem a "házból". Odasétáltam Usher.hez. Usher:-Nagyon ügyes vagy csajszii...csak így tovább.

Ekkor Justin elkezdett közeledni felém. Most nem volt kedvem beszélni vele. De nem akartam bunkó lenni ezért ott maradtam.

Justin:-Őőő...ügyes voltál.

Én:-Köszi,te is.

Kínos csend következett. Majd Justin törte meg a csendet.

Jus:-Nincs kedved ma átjönni hozzánk vacsorára?

Én:- de,persze. Van :D

Ekkor Usher megjött és elkiáltotta magát. FOLYTATJUK.

Nagyon kezdtem izgulni mert egyre közelebb jártunk a csók jelenethez.

Justin kopogott a házunkon. Én kimentem. Justin megfogta a kezem. Leültünk egy padra. Még mindig fogja a kezem. Engem néz,én meg őt. Teljesen elvesztem a barna szemeiben. Annyira gyönyörűen csillogtak. Ekkor elkezdett közeledni felém. Én is közeledtem felé.

Azt hittem kiugrik a szívem a helyéből. Mindjárt megcsókolom álmaim fiúját. Még pár miliméter. Becsuktuk a szemünket. Ekkor megtörtént. A szánk összeért. Ritmusosan mozogtak ajkaink egymásén. Egyre gyorsabban szedtük a levegőt. Ekkor Usher megszólalt.

Ennyi!

Egyszerre hagytuk abba Justin-nal. Mindegyikőnk rákvörös volt. Belenétzünk egymás szemébe. Úgy éreztem hogy ha Justin nem lehet örökre az enyém akkor belehalok. A forgatás után Juss hazakísért. Megvárta amíg átöltözök,és mentünk is hozzájuk. Gyönyörű házuk volt. Mikor beléptem az ajtón Pattie egyből jött hogy üdvözöljön.

Pattie:-Szia! Engem Patti-nek hívnak. Én vagy Justin anyukája. Remélem éhes vagy.

Én:-Csókolom! Engem Adrinak hívnak. Én vagyok az új klippben a lány. :D

Pattie:-Nyugodtan tegezz! Gyerekek egy 20 perc van még vacsoráig.

Justin:-Akkor megmutatom a szobámat.

Justin megfogta a kezem és felhúzott a szobájába. Nagyon szép szobája volt. Leültem az ágy szélére. Odaült mellém.Belenézett mélyen a szemembe. Elvesztem a gyönyörű barna szemeibe.

Én:-Elképesztően gyönyörűek a szemeid-hopsz...hangosan gondolkodtam. Rákvörös fejjel elfordítottam a fejem.

Justin:-Én a te szemeidet szeretem. Ha egyszer valaki belenéz,többet nem szabadul.

Visszanéztem rá. Elkezdett közeledni felém. Én is közeledtem. És ekkor összeért a szánk. Ritmikusan mozgott egymáson az ajkunk. Beledúrtam a hajába. Egyre gyorsabban vettem a levegőt. De nem voltam egyedül.Hátradöntött az ágyon. Én voltam alul. Ekkor elhúzódtunk egymástól.

Én:-Szeretlek!

Justin:-

Mindjárt folytatom!

 

 

                                        14.rész

                                           (L)

Justin:-Én is nagyon szeretlek!-majd újra megcsókolt. Gyengéden megharapta az alsó ajkamat:D Úgy éreztem hogy Justin nélkül meghalok. Justin olyan volt nekem mint a levegő. Szükségem volt rá! Ekkor összeért a nyelvünk. Elmosolyodtam. Ekkor Pattie felkiáltott hogy VACSORA!

Elhúzódtam Jus-tól.

Én:-Menjünk vacsizni.:D

Mentem volna ki a szobájából,de a kezemnél fogva magához húzott,és adott a számra egy puszit. Megfogtam a kezét és húztam lefele. Mikor Pattie meglátta hogy kéz a kézben jövünk elmosolyodott.

Leültünk az asztalhoz. Justin még mindig fogta a kezemet. Vacsora után elbúcsúztam Pattie-től. Jus hazavitt. A házunk előtt magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt.

Justin:-Szeretlek Adri! Nagyon!

Én:-Én is...mindennél jobban,akkor most mi...

Justin:-Együtt vagyunk!

Örömömben megöleltem. Nagyon szerettem.

Én:-Jó éjt Justin!

Justin:Jó éj szerelmem! -Azzal adott egy gyors szájrapuszit.és elhajtott. Én felrohantam a szobámba lezuhanyoztam,és elgondolkodtam azon,hogy mi minden történt velem ma (L)...

Elfogyott az ihlet!!! puszi!

 

 

                                         15.rész

                              Egy nagyon szép nap

Más nap nem volt megbeszélve semmi program. Ezért úgy döntöttem hogy Ash-el elmegyünk vásárolni. Benéztünk majdnem minden üzletbe. Vettünk egy csomó rucit és cipőt. Ekkor megláttam egy ismerős arcot. Jake sétált felém hatalmas vigyorral az arcán.

Jake:-Szia Adri!!! És szia...őőőő

Én:-Szia! Ő itt a legjobb barátnőm Ashly.

Ash:-Szia!

Ash egyfolytába Jake-t bámulta. De Jake is elég sokszor végigmérte Ash-t. Végül is Ashley nagyon szép lány volt. Gyönyörű.

Jake:-Őőő...Ashley beszélhetnénk négyszemközt?

Ash:-Persze!

Elvonultak tőlem. Nem hallottam egy szavukat se. De láttam hogy Jake megcsókolja Ash-t...de Ash egy picit se ellenkezett. Majd telószámot cseréltek. Majd ismét csókolóztak és Jake eltünk.

Ash:-ÚRISTEN!!

Én:-Nah mizujs??

Ash:-Jake a barátom!! Azt mondta hogy nagyon szép lány vagyok...és hogy nem akarok e a bnője lenni!!!!! Jajj de boldog vagyok! Jah...és ma este elmegyek vele vacsiznii...ugye nem baj??

Én:-Jajj,dehogyis! Miért lenne baj?? Menj nyugodtan!

Vásárlás után hazamentünk. Ash már elkezdett készülődni. Felvett egy gyönyörű fehér rövid rucit...egy fehér magassarkút,leengedte a haját. Ami gyönyörű volt,mert nagyon göndör lett,és a vállára simult. Nagyon szép volt. Majd Jake érte jött és elmentek. Egyedül maradtam otthon a nagy házba. Apa is dolgozott. Vagyis "Dzseki" itt volt velem. Ekkor megcsörrent a telefonom. A kijelzőn Justint pillantottam meg. Gyorsabban kezdett verni a szívem!

Én:-Szia Jus!!

Justin:-Szia Adri! Mizujs: Hogy vagy?? Annyira hiányzol!!

Én:-Köszi jól,hát...ha hiányzok akkor átjöhetnél hozzánk...

Justin:-Hogy-hogy?

Én:-Apa dolgozik,Ash pedig elment Jake-el vacsizni.

Justin:-Akkor indulok szépségem!!

Én:-Oké!! szeretlek! Szia!!

Még hallottam ahogy a kocsit beindítja. Rá egy 10 percre már csöngettek is. Rohantam le a lépcsőn. Kinyitottam az ajtót. Justin állt előttem.

Én:-Szia Justin! :D

Justin:-Szia!! Ashley mióta jár Jake-el??

Én:-Gyere be és elmagyarázom.

Lehuppantunk a kanapéra egymás mellé. De Jus az ölébe húzott. Átkarolta a derekamat én pedig a hajával játszottam.

Én:-Ma elmentünk Ash-el vásárolni. És akkor Jake meglátott minket és odarohant hozzánk. Aztán félrehívta Ash-t. Elkezdetk csókolózni és telószámot cseréltek...Ennyi

Belenéztem Justin szemébe. Annyira észveszejtő volt. Megbabonázott.

Justin:-Akkor most egyedül vagyunk itt?? -egy rosszfiús mosoly jelent meg az ercán.

Én:-Teljesen egyedül.

Justin elkezdte simogatni a hátamat. Lehajoltam hozzá és megcsókoltam. Nagyon érzékien elkezdtünk csókolózni. Mind kettőnk légzése felgyorsult. A nyelvünk párszor összeért. Ezekre egy egy halvány mosollyal reagáltunk. Ekkor Justin felállt felvett az ölébe és felvitt a szobámba. Lefektetett az ágyra. Ő volt felül. Elkezdte csókolgatni a nyakamat. Teljesen el voltam szédülve. Megfordultunk és most én voltam felül. Megpusziltam a fülcimpáját,amire kirázta a hideg.

Justin:-Ellenálhatatlan vagy.

Egy kacér mosoly jelent meg az arcomon.

Én:-Figyelj Jus,nem akarsz itt aludni ma este?

Jus:-Apukád megengedné??

Én:-Hát...mindjárt hazajön és megkérdezzük tőlle.

Ekkor ajtócsapódást hallottunk. Gyorsan felálltunk az ágyról,megfogtam Jus kezét és elkezdtem lefelé húzni a lépcsőn...

 

 

                                          16.rész

                                     Egy mesés este

Amikor apa meglátott minket gyanakvóan nézett ránk.

Apa:-Sziasztok srácok! Akkor most ti...?

Justin:-Csókolom! Igen együt vagyunk!

Apa:-Nyugodtan tegezz...:D

Én:-Figyelj apa,ma este Justin itt aludhatna nállunk??

Apa:-Igen...egy feltétellel!!!

Jus és Én:-Mi az??

Apa:-Nem csináltok semmi hülyeséget!!! Ígérjétek meg!

Egyszerre mondtuk hogy megígérjük...Justinnal gyorsan haza szaladtunk hozzájuk hogy szóljunk Pattie-nek. Neki is ugyanaz volt a feltétele mint apának! Nem akartunk semmi hülyeséget csinálni!

Amikor hazaértünk leültünk az ágyamra és megnéztünk egy szuper kis filmet. Film végén Justin azt mondta hogy ő megy először zuhanyoznii:D

Amikor végzett egy szál boxerban jelent meg előttem. Egy kicsit zavarba jöttem. Fogtam a pizsimet és mentem volna be a fürdőbe,de Jus elkapta a derekam magához húzott és megcsókolt. Beledúrtam picit vizes hajába. Lezuhanyoztam,fogat mostam majd felvettem a pizsimet ami egy franci bugyiból és egy toppból állt.Mikor kiléptem Jus egy fényképet nézegetett. A volt barátom és voltunk rajta.

Jus:-Ez ki?!

Én:-A volt barátom. Egy könnycsepp jelent meg az arcomon. De gyorsan letöröltem mert nem akartam hogy Justin félreértse.

Jus:-Hiányzik? :(

Én:-Nem! Egyátalán nem!! Nekem te vagy az életem! Mindennél jobban szeretlek! Csak ehhez a fiúhoz csúnya emlékek fűznek.

Jus felkapta a fejét. Gyorsan odajött hozzám. Mélyen bele nézett a szemembe.

Jus:-Mi történt?!!!

Én:-Ő a volt barátom Tomi. Az egyik este ott aludt nálunk. És azt akarta hogy veszítsük el az ártatlanságunkat...De én még nem voltam felkészülve rá és nem is akartam. Az ajtóhoz szorított és le akarta rángatni róllam a ruhát-miközben meséltem könnycseppek folytak végig az arcomon amiket Justin letörölt-de lekezdtem kiabálni. Anya meghallotta bejött a szobába és elküldte... a történet végére már nagyon sírtam. Justin megölelt.

Jus:-Én soha nem tennék veled ilyet! Én szeretlek! És ne félj! Amíg te nem akarod addig én nem erőltetem!

Én:-Köszönöm!

Justin megölelt,majd az ölébe vett és a hátamat kezdte simogatni. Majd amikor megnyugodtam lehajoltam hozzá hogy megcsókoljam. Egyre hevesebben kezdtünk csókolózni. Ekkor a nyelvünk elkezdett játszadozni. Majd elkezdte csókolgatni a nyakamat én meg átkaroltam a nyakát és a hajába dúrtam. Majd Justin kómásan megszólalt.

Jus:-Nagyon szeretlek!! Mindennél jobban!

Én:-Én is téged!! De szerintem aludnunk kellene!

Jus:- Igazad van.

Adtam neki egy szájrapuszit,majd megfordultam. Jus átkarolta a derekam. Én meg a kezét fogtam. Még sem voltam zavarba. Éreztem ahogy a hátam hozzáér a felsőtestéhez. Még sem voltam zavarban...Mert nagyon szerettem!!!!

Nah mára ennyit puszi!!

 

 

                                             17.rész

                                      A NAGY hír

 

Reggel mikor felkeltem Jus nem volt mellettem. Nagyon megilyedtem. Itt hagyitt volna?? De miért? Ekkor nevetést hallottam lentről a konyhából. Lementem. Apa és Jus beszélgettek. Ennek örültem.

Jus:- Jó reggelt szerelmem!-oda mentem hozzá és az ölébe ültem.

Én:-Mióta vagy fent?

Jus:-egy 10 perce.

Én:-Miért nem ébresztettél fel??

Jus:-Anyira édesen aludtál :D

Apa:-Huhú...nekem mennem kell dolgozni mert ha elkések a főnököm leszedi a fejem.-ahogy ezt ki mondta már el is tűnt.

Én:-Asszem én megyek és lezuhanyozok.

Jus:-Amíg te zuhanyozol addig én fogat mosok!

Én:-Majd ha én kijöttem moshatsz fogat...de addig nem :P

Jus bekapcsolta a tévét. Ekkor meghallottam hogy Justinról van szó.

-Justin Biebernek a híres tinisztárnak barátnője van?? Itt van pár fotó amin ezzel a titokzatos lánnyal kézenfogva sétál.

Én:-Na ne!!! Ezt nem hiszem el!!

Jus:-Ezek mindent kiderítenek!!

Ekkor Justinnak megszólalt a telója. Felvette.

Haló. Persze. Igen...oké. Viszlát.

Kérdően néztem rá.

Jus:-Interjú miatt hívtak. Ma lenne. De neked is el kellene jönnöd.

Beleegyeztem, hogy elmegyek. Gyorsan összekaptam magam. Már indultunk is.

Amikor odaértünk egy csomó paparazzi jelent meg.

Akkor ti most jártok? Mikor láthatjuk az új klippet?

Justin válaszolt pár normális kérdésre.

Majd bementünk a stúdióba. Odajött hozzánk a műsorvezető. Ekkor megszólalt valaki. Kezdünk.

Műsorvezető:-Itt van nállunk a híres Justin Bieber,és az új klippben a csajszii Tóth Adri.

Besétáltunk és leültünk egymsá mellé.

Műsorvez.:-Sziasztok! Meséljetek nekem milyen lett az új klipp?

Jus:-Nagyon szuper lett! Nagyon jó volt a forgatás is. Sokat nevettünk. Kb. 1 hét múlva lehet látni a televízióban.

Ekkor a műsorvezető felém fordult.

:-Adri,mesélj magadról.

Én:-Hát,nem hiszem hogy érdekes dolgot tudnék mondani magamról. Magyarországról jöttem. Megnyertem a táncversenyt és ezálltal belekerültem a klippbe.

Műsorvez.:-Srácok,ti most jártok??

Egymásra néztünk. Justin kérdően nézett rám. Szerintem azért nézett rám hogy meglássa a reakciómat. Én észrevehetetlenül megráztam a fejem jelezve azzal hogy még ne mondjuk el.

Jus:-A magánéletemről nem szeretnék beszélni.

Én:-Én se.

A műsorvezető csalódottan nézett ránk. Aztán kérdezett még párat és vége is lett a műsornak. Kisétáltunk és hazamentünk. Ekkor megint csörgött Justin telója. Felvette.

Szia! Tessék?? Neee!!!... 

A többit majd holnap!! puszi!

 

 

                                                 18.rész

                                            You Are My Life

 

 

Kérdően néztem rá.

Jus:-Most hívott Scooter,hogy 8 hónapig turnéra kell mennem.

Én:-8 hónap??!! Az rengeteg idő! Addig ha nem láthatlak belehalok.-már ömlöttek a könnyeim. Jus odajott magához húzott és megölelt. Mrgpróbált megnyugtatni.

Justin:-Figyelj szerelmem,megoldjuk. Ha más nem,jössz velem.

Én:-Az lehetetlen...apa nem engedne el.

Justin leült a kanapéra,én meg az ölébe. Megnyugodtam.

Jus:-Adri, felhívom Scooter-t hogy jöhetsz e velem. Justin félrevonult. Hatalmas mosollyal az arcán jött vissza.

Én:-Oké,Scooter megengedte,de apát még rá kell beszélni.

Ahogy ezt kimondtam,apa kinyitotta az ajtót.

Apa:-Mit kell megbeszélni velem??

Én:-Apa,figyelj. Jus...

Jus:-Elmegyek turnézni. És nem bírjuk ki egymás nélkül.

Apa:-Mennyi időre?

Én:-8 hónap.

Apa:-Az rengeteg idő.

Én:-Nem mehetnék Jus-szal??

Apa:-Adri,8 hónap rengeteg idő. De tudom hogy Justin nélkül még a színed is más. Szóval...nincs más választásom. Elmehetsz.

Én:-Ezt most komoly?? Jajj,imádlak apa!!!!!!!!!

Justin hazament hogy elkezdjen összecsomagolni. Én is úgy tettem. Beraktam egy csomó rucit. Eleve 8 hónapig leszek távol.

Mikor elkészültem felmentem twiterre. És ezt írtam ki.

Halló világ! Megyek turnézni @justinbieber -rel!!! :D

Pár ember azonnal írt hogy a barátnője vagyok?? és hogy miért megyek? Erre Jus is feljött és kiírta azt hogy

Jön a turnémra a barátnőm @TadrihhSPJBlove !!! :D

Erre egy csomó ember elkezdett minket kérdezgetni hogy mióta vagyunk együtt. Pár kérdésre válaszoltunk majd elmnetünk lefeküdni. Másnap indult a gépünk. Reggel korán keltem. Apa kivitt a reptérre. Felszállt a magángépünk. És Jus mellett ültem. Előttünk pedig Scooter és Usher ült. Felmentem twiterre.

 

Felszállt a gépünk. @justinbieber @UsherRaymondIV és Scooter! Imádlak titeket srácok

Ráhajtottam Justin vállára a fejem. Nagyon szerettem. Jus felemelte az állam és gyengéden megcsókolt. A nyelvünk párszor összeért. Kómásan Jus megszólalt.

Jus:- Annyira szeretlek! Te vagy az életem! Nélküled nem tudom mi lenne velem.

Én:-Olyan vagy nekem mint a levegő. Szükségem van rád.

Összekulcsoltuk a kezünket. Ráhajtottam a válára a fejem. Ekkor meghalottam hogy Jus elaludt. Annyira édesen szuszogott. Egy kicsit hallgattam,majd én is mély álomba szenderültem.

Nah most ennyit! Puszi!

 

 

                                         19.rész

                                       Váratlan

 

 

Arra ébredtem hogy csörög a telefonom. Gyorsan kikaptam a zsebemből ne hogy felébresszem Jus-t. Anya volt az. Halkan suttogva felvettem.

Én:-Szia Anya.-mondtam suttogva.

Anya:-Szia kicsim miért suttogsz?-felálltam Jus mellől és félrevonultam.

Én:-Mert Justin aludt,de már elmentem mellőle.

Anya:-Hogy telük a repülő utatok?? Annyira hiányzol kicsim!

Én:-Jajj,nagyon jól.Nagyon élvezem! Te is hiányzol anya!! Nagyon!! :D Na de most megyek anya,mert mindjárt leszáll a gépünk. Szia! Szeretlek!

Azzal leraktam. Ekkor valaki megölelt hátulról. Jus volt az.

Jus:-Kit szeretsz??!!

Én:-Hát téged!

Jus:-Kivel beszéltél az előbb?-nézett rám gyanakodva.

Én:-Anyával!

Jus:-JA...és miért vonultál félre??

Én:-Mert nem akartalak felébreszteni. Annyira édesen aludtál.

Jus egy kicsit elpirult. Majd megcsókolta a nyakamat. Kirázott a hideg. Közeledett a szám felé. Megcsókolt. Én nem csókoltam vissza. Annyira nehéz volt ellenálni neki. Egyre szenvedélyesebben csókolt. Majd rámnézett.

Jus:-Csókolj meg!

Én:-Ezt vártam,hogy megkérj rá.

Jus:-Pimasz.

Majd megcsókoltam. Elmosódott minden. Nem létezett más a világon csak ő és én. Annyira szerettem. Belehaltam volna ha elhagy. Majd meghallottuk Scooter-t.

Scooter:-Srácok,üljetek le mert leszállunk.

Gyorsan leültünk. Az első koncert New York-ban volt. Jus felment a színpadra. Én a színfalak mögött álltam. VIP-jegyem volt.:D:D

A lányok elkezdtek sikítozni,örjöngeni. Jus elénekelte a Love Me-t. Utánna a Never Let You Go,Baby,Never Say Never. Ekkor megszólalt.

Jus:-Következzék az utolsó számom. One Less Lonely Girl. Tudtam hogy fel fog hívni magához egy lányt,mert már vitték be a széket. Ekkor az egyik táncosa odajött hozzám,megfogta a kezem és elkezdett behúzni a színpadra. Leültem a székre. Egy csomó lány elkezdett sikítozni. Felismertek. Tudták hogy vagyon az új lány a klippben. Ekkor Jus odajött hozzám és megölelt. A fülembe súgta: Akkor nem titkolózunk tovább??

Egy kicsit megilyedtem ennek a kérdésnek a hallatán. De megráztam a fejem,hogy nem. Jus hatalmas mosollyal elment a rajongókhoz. A szám végén megfogta a kezem és előre húzott. A rajongók elkezdtek sikítozni. Ekkor a szám végén magához húzott és MEGCSÓKOLT! Ott mindenki előtt!!! Erre némelyik rajongó lehült,leesett az álluk xD. De senki nem fújjolt. Majd Jus elhúzódott és rám mosolygott. Összekulcsolt kézzel sétáltunk le a színpadról. Scooter hatalmas mosollyal megszólalt.

Scooter:- Na végre,nem titkolóztok tovább.

Jus még mindig fogta a kezem. Egy csapat lány odarohant hozzánk. Közös képet akartak Jus-szal és VELEM! :O. Kiosztottunk pár autógrammot,csináltunk pár képet és be szálltunk a limuzinba...

Na most ennyit!! Írok egy másik történetet is! Az is Jusszról fog szólni!! De ezt is folytatom! :D

 

 

 

                                    20.rész

                               Már mindenki tudja

 

 

Még mindig nem bírtam felfogni. Már mindenki tudja hogy együtt vagyunk. Nagyon jó érzés volt ezt tudni. De azért egy kis félelmet is éreztem. Vannak hatalmas Justin Bieber fanok!! Mi van ha megpróbálnak eltenni láb alól??!! Nah jó...ez egy kicsit durván hangzik.

Megérkeztünk a szállodába. Ma este itt alszunk New York-ban. Holnap reggel korán indulunk Kanadába. Én Jussal aludtam. A mellettünk lévő szobában pedig Scooter és Usher aludt. Lehuppantam az ágyra és bekapcsoltam a TV-t. És akkor megpillantottam magamat a tévében!!

Tv:-Justin Bieber barátnője. Tóth Adrinak hívják a lányt és Magyarországról jött.

Én:-Tudtam hogy ez lesz!

Jus:-Nem gondoltam hogy ilyen hamar le fogják adni a TV-ben!! De ezt szokd meg!

Én:-Oké...nem érdekel.

Tv:-Meg van nekünk Adri telefonszáma. Most felhívjuk és kihangosítjuk...

Én:-Na ne!! Nem hiszem el...ekkor megcsörrent a telefonom. Nem akartam felvenni. Csak csörgött és csörgött.

Tv:-Adri,ha nézed a műsort akkor vedd fel kérlek!!

felvettem a telómat.

Én:-Halló?

Tv:-Szia Adri. A tv-ből hívlak...ki vagy hangosítva.

Én:-igen,tudom.

Tv:- Na akkor mesélj...mi Van köztetek Jbibs-szel??

Én:-Hát...a barátnője vagyok.

Tv:-Lenne kedved eljönni egy interjúra ide hozzánk?Ja...és Justin is jöjjön veled.

Én:-Sajnálom,de holnap megyünk Kanadába.

Tv:-Akkor gyertek egy óra múlva. (Megadta a címet...amit nem adtak le az adásban)

Felvettem egy egyberucit,kiegészítők,egy enyhe füstös smink. Elindultunk. Megbeszéltük Justinnal hogy elmondunk mindent...de ha valamelyikőnk valamit nem akar akkor gyengéden megböki a másikat. A Tv-nél már vártak minket. És akkor elindult az adás. A műsorvezetőt Tasha-nak hívták.

Tasha:-Itt van velünk a híres világsztár Justin Bieber és barátnője Tóth Adrienn. Besétáltunk. Leültünk a fotelbe egymás mellé.

Tasha:-Sziasztok srácok...meséljetek nekem...mi van most veletek??

Jus:-Együtt vagyunk. És úgy döntöttünk hogy nem titkoljuk tovább.

Tasha:-ó...mert mióta vagytok együtt??

Én:-1 hónapja.-mondtam büszkén.

Tash:-És Adri...te hogy-hogy magyar vagy??

Én:-Hát...Magyarországon születtem. Ott laktam a szüleimmel 13 évig. Majd felköltöztünk Amerikába mert apa itt talált magának munkát. Hát...így.

Tasha:-Értem. És hogy ismerkedtetek meg??

Jus:-Egy koncerten. Megláttam és felhívtam magamhoz a Baby című számhoz. Utána találkoztunk az utcán. Majd a versenyt amit én rendeztem hogy megtaláljam a megfelelő lányt a klippembe...Adri benevezett. És megnyerte. És a forgatáson belehabarodtunk egymásba... Hát így.

Tasha:-Mint a mesében...Van egy meglepetésem nektek srácok.

Összenéztünk Justinnal.

Tasha:-Beszéltem Usherrel. Aki ide adta nekünk az új klipped cd-jét. Szóval most lejátszuk.

Jus:-Oké,az jó lesz.

Ránéztünk a hatalmas Tv-re. Még soha nem láttam a klippet...Egy kicsit féltem bevallom...

De amikor elkezdődött szó szerint leesett az állam. Nagyon jól sikerült...És a végén a csók. Azt lelassították. Annyira jól nézett ki.

Tasha:-Hát srácok...ez nagyon szuper lett. Adri,szeretnék a helyedbe lenni

Utána pár rajongó feltehette a kérdéseket.

rajongó1:-Sziasztok! Justin...amikor megláttad Adrit mit éreztél?? Mondhatjuk hogy szerelem első látásra?

Jus:-Totálisan az volt...

rajongó2:-Mi az ami először megfogott Adriban?? Amúgy nagyon összeilletek!! Szép pár vagytok!

Jus:-Köszönjük. Amúgy a szeme...ha valaki egyszer belenéz többet nem szabadul.(egy kicsit elpirultam)

rajongó3:-Sziasztok!! Adri...először is hatalmas fanod vagyok! Imádlak!! öhömm...téged mi fogott meg először Justin-ban??

Én:-ohh,köszike...hát a gyönyörű barna szeme és az elbűvölő mosolya (Justin is elpirult.)

rajongó4:-Sziasztok! Én nem kérdezni hanem kérni szeretnék...

Én és Justin:-Mondd

Rajongó4:-Adnátok egymásnak most itt egy szájrapuszit?

Egymásra néztünk Jusszal. Elkezdtünk közeledni egymsá felé. Amikor összeért a szánk valaki a szájához kapott,gyűlolő pillantást vetettek felém,sikítottak vagy tapsoltak. Majd a műsor végén....

 

 

 

                                         21.rész

                                      A Meglepetés

 

Majd a műsor végén kisétáltunk kézen fogva és beszálltunk a limuzinba.

Én:-Huhh...rosszabbra számítottam.

Jus:-Miért??

Én:-Hát...Azt hittem nem fogják elfogadni hogy van barátnőd. Ráadásul pont én...

Jus:-Ez így van rendjén...és nagyon szép vagy. És nekem csak te létezel. Senki más.

Ekkor Scooter hátrahajolt.

Scooter:-Ajjj...Justin. A végén még féltékeny leszek Adrira.

Elkezdtünk nevetni. Nagyon szerettem a srácokat. Rövid volt az út hamar a szállodába értünk. Ugyanúgy voltak a szoba beosztások... Én és Justin...Scooter és Usher. Mikor megérkeztünk felpattantam az ágyra. Nagyon durva volt ez a mai nap. Elgondolkoztam az életemen. Én vagyok a legszerencsésebb. Justin Bieber engem szeret. És éppen egy 8 hónapos turnén vagyok vele. Ekkor ajtócsapódást hallottam. Justin felugrott mellém az ágyra. Ráfeküdtem a vállára. Éppen a kezét méregettem amikor megszólalt.

Jus:- Usher azt mondta hogy van egy meglepetése nekünk.

Én:-Mi az??

Jus:-Még én sem tudom...azt mondta hogy majd holnap megtudjuk.

Ne tudtam mi lehet a meglepetés. De nem is érdekelt annyira. Ekkor Jus felemelte az államat. Gyengéden megcsókolt. Egy kicsit elhúzódtam.

Én:-Nagyon szeretlek!

Jus:-Én is téged!! Mindennél jobban...

Én:-Nem is tudom mi lenne ha elhagy...

Nem tudtam befejezni mert az ajkunk megint összefort.

Jus:-Ilyet ne is mondj!! Mert imádlak!! És soha nem hagylak el!

Majd elfordult velem az ágyon így ő volt felül. Megcsókolt. Egyre hevesebben kezdett csókolni. A légzésünk kezdett felgyorsulni. Elkezdte csókolni a nyakamat. Én levegőért kapkodtam. Majd ismét a számat csókolta. Beletúrtam a hajába. A nyelvünk párszor összeért. Ekkor kopogást hallottunk. Justin elhúzódott. Láttszott rajta hogy nem örül a "látogatónknak". Usher volt az.

Usher:-Srácok...van számotokra egy meglepetésem.....

 

 

 

                                     

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viagra 50 Mg For Sale Kelkery

(Kelkery, 2019.10.15 11:01)

Purchase Prescription Antibiotic Amoxicillin 875 <a href=http://achetercialisfr.com>cialis tarif</a> Kamagra 100mg Oral Gel

Online Medical Abortion Pill EllDrom

(Ellvecype, 2019.09.18 20:32)

Propecia Discount Pharmacy <a href=http://rxasian.com>viagra online</a> Lilly Cialis Acheter Propecia Oporto Shipped Ups Bentyl 20mg Medication

 

 

KépgalériaArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 43430
Hónap: 395
Nap: 12