Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Izabella Thuren kitalált története 1.évad :)

2011.05.16

 

Annyira szeretem ezeket a kitalált történeteket írni,hogy úgy döntöttem lesz egy új ami MINDENBEN különbözni fog az előző 2-től!! Remélem ez is tecceni fog!! Komizzztaok sokat!! Puszi a szerkii

 

 

 

Tartalma:  Izabella egy híres énekesnő. Amerikában él. A barátai Bellának vagy Bell-nek becézik. Nagyon szeret és tud is énekelni meg táncolni. Rengeteg rajongója van. Nem szereti Justin Biebert mert szerinte egy beképzelt majom. De a zenéjéért nagyon odavan! Lessétek meg hogy az utaik hogyan forrnak össze.

 

 

 

                                                     Szereplők

 

 

Izabella Thuren: Nem nagyon hosszú sötétbarna a haja. Nagyon csinos és szép lány. A szüleit Magyarországon hagyta amikor menedzserével felköltözött Amerikába.

 

 

Justin Bieber: Híres énekes. Nem tud Izabella létezéséről. Amerikában él akárcsak Izabella. Egy napon Justin megismeri Bellát. Vajon mit ér el nála?

 

 

Dya Curz: Bella menedzsere. Rövid szőke a haja. Nagyon szereti Bellát. Olyan mint ha a nővére lenne. Mindenben Bell-nek segít. Mint egy igazi jó nagytesó.

 

 

Leila Wert: Bella szomszédja és egyben legjobb barátnője. Mindenben támogatja Bellát. A fellépésekre elkíséri a színfalak mögött lesii.

 

 

                    

 

                      1.rész

 

                      A kezdetek

 

 

Ez a nap kész katasztrófa. Nem tudom mit csináljak csak járkálok a lakásban össze-vissza. Mint aki megőrült. Hoppá...csörög a telóm. Megnézem a kijelzőt. Dya az.

 

Én:-Szia Dya!

 

Dya:- Szia Bell! Figyelj elintéztem neked egy fellépést. Holnap este lenne itt Amerikában. Na mit szólsz hozzá?

 

Én:-Jajj...nagyon szupii...köszi. Mikor érsz haza?

 

Dya:-Szerintem ma egyedül leszel otthon mert holnap reggel érek csak haza. De most mennem kell Szia! Ja...és ne rendezz bulit!!

 

Meg se várta hogy elköszönjek már le is csapta a telefont. Ma egész nap egyedül leszek ebben a nagy lakásban. Tök jó... felnézek twitterre meg Faceebokra.

 

Twitteren mint mindig rengeteg üzenetem jött. Egy ember bejelölt ismerősének...már megint. De nem bánom. Mikor megláttam hogy ki az nem hittem a szememnek. Usher!!!! Jajj de jóó!! Imádom Ushert!! Egyszer már talállkoztam vele,de neki el kellett rohanni. Ennyit írtam ki.

 

Usher követ twitteren! Ekkora megtiszteltetés nem mostanában ért! Köszi Usher! Imádlak!!

 

 

Gondoltam berakok egy kis zenét. Usher és Justin Bieber közös számát a Somebody To Love-ot. Az jutott eszembe hogy felmegyek Ustream-re. Ezért bekapcsoltam a kamerát és elkezdtem beszélni.

 

Én:-Sziasztok srácok! Képzeljétek Usher követ twitteren. Annyira boldog vagyok. Éppen ezért egy kis műsort adok nektek elő. Usher és Justin Bieber közös számát a Somebody To Love-t eléneklem!! Hallgassátok!

 

Elkezdtem énekelni és ugráltam összevissza a szobában. A mikrofonom egy távirányító volt. Nagyon élveztem. Tisztára hülye voltam. Mikor végeztem leültem ismét a kamera elé-

 

Én:-Na...ez lett volna az. Remélem teccet! Szeretlek titeket! Sziasztok!

 

Kikapcsoltam a kamerát. Egy csomó rajongó írta hogy nagyon jó voltam. Megláttam hogy USHER VÁLASZOLT!!!

 

@Izabella_bell  Jól esik hogy szeretsz! Nagyon jó lett a Ustream! Űber király a hangod! Egyszer találkozhatnánk!

 


Amikor megláttam hogy mit írt azt hittem elájulok!! Usher találkozni akar velem!!!!

 

@UsherRaymondIV Nagyon jó lenne találkozni! Csak hülyeségből csináltam! De örülök hogy tetszik!

 

Kikapcsoltam a laptopomat és bekapcsoltam a TV-t. Ki volt benne? Justin Bieber...ma már minden erről a gyerekről szól.

 

_:- Justin Bieber keresi az igazit!

 

Gyorsan kikapcsoltam. Nem szeretem Justin Biebert!! Csak a zenéjét!! Na a gépezés és TV-zés megvolt! Jöhet a gyakorlás! Elénekeltem az összes számomat. Nagyon hamar eltelt ez a nap. Este letusoltam fogat mostam felmentem twitterre.

 

Holnap koncertem lesz Amerikában!! Remélem sokan lesztek!! Jóéjt világ!

 

Eltettem magam holnapra. Hoszzú lesz a kövi nap!!.......

 

Egy kicsit unalmas lett és nincs benne Justin. És nem is lesz egy darabig! De attól remélem teccik!!

 

 

                 2.rész

 

           Erre nem számítottam!

 

 

Másnap arra keltem hogy ínycsiklandó illatok szálltak fel a szobámba. Gyorsan felkeltem normális kinézetet adtam magamnak és lerohantam a konyhába. Dya palacsintát sütött.

 

Dya:-Szia szülinapos!

 

Én:-Tessék?? Mivan? Milyen szülinapos?

 

Dya:-Ma van a 15. szülinapod nem emlékszel?

 

Én:-Elfelejtettem...hopsz.

 

Dya nem értette hogy lehet egy szülinapot elfelejteni! Azért felejtettem el mert mostanában nagyon beindult a szekér...fellépések,rajongók.Reggeli után felmentem átöltöztem. Dya-val elkezdtük próbálni a dalaimat a koncertre. Nagyon jó volt. Imádtam énekelni. Ez volt a mindenem. Hihetetlen hogy ma lettem 15. Örültem neki. De azért szerettem 14 lenni. A próba után Dya megszólalt.

 

Dya:-Mivel ma lettél 15 van számodra egy meglepetésem. Egy kicsit kutattam.

 

Én:-Mi az? - egy kicsit gyanakvóan néztem rá.

 

Dya:-A koncerten majd megtudod. De addig nem árulok el semmit. Na jó...egy dolgot elárulok.

 

Kíváncsian néztem rá.

 

Dya:- Nagyon nagyon örülni fogsz neki!!

 

Én:-Hmm...egyre jobban érdekel hogy mi az!

 

Dya:-Majd megtudod!!

 

A délután nagyon hamar eltelt. Gyakoroltam,Tv-ztem,gépeztem. Felmentem twitterre.

 

Ma Amerikában koncert! Remélem sokan lesztek!! Imádlak titeket! Ma lettem 15.! Van egy meglepetés ami nekem készült! De nem tudom hogy mi azz...ááááá.

 

Kikapcsoltam a gépet. Eljött az idő. Elkezdtem készülődni. Értem jött a limuzin. Amikor megérkeztünk a helyszínre rengeteg ember volt! Talán ennyien még soha nem voltak! Ennek nagyon örültem. A színfalak mögött átöltözteem a fellépős ruhámba. Egy fehér csőnaci,lila topp,és egy supra cipő! Imádtam ezeket a színeket és a Suprákat is!! Csináltak nekem egy lila fehér sminket. Nagyon jó lett. Jött egy bitonsági őr és csak ennyit mondott. SHOW TIME! Nem izgultam. Na jó talán egy picit! De már megszoktam. Kiléptem a színpadra. Hatalmas sikítozás támadt!

 

Én:-Sziasztok srácok! Látom nagyon sokan eljöttetek!! Ennek örülök! Akkor nem is húzom tovább az időt! És őt,hat,hét,nyolc!

 

Elénekeltem a számaimat. Név szerint I am lucky(Én szerencsés vagyok); Favourite Boy (Kedvenc srác); Party In The Countri (Party az országban); I Love You (Szeretlek).

 

Ezeket a számokat teljesen egyedül írtam. Mindig jöttek a szavak és leírtam őket...majd Dya segítségével dalt csináltunk belőle! A koncert nagyon fergeteges volt. A koncert végén Dya feljött mellém és elkérte a mikrofont. Nem értettem semmit de odaadtam neki.

 

Dya:-Amint tudjátok Bella most lett 15 éves. És bell(itt rámnézett),mondtam neked hogy van számodra egy meglepetésem.

 

Felcsillant a szemem. De féltem is egy picit.

 

Dya:-Akkor Bell nem is húzom tovább az idegedet! egy,kettő,három.

 

Hangosan a rajongók elkezdték énekelni a Happy Brithday-t. Ekkor 1 kapucnis ember szemüvegben betolt egy 4 emeletes tortát. Teljesen elámultam. Nagyon megahtódtam és elkezdtem sírni. Amikor abbahagyták az éneklést Dya megint megszólalt.

 

Dya:-Annyira aranyos vagy Bell! Boldog születésnapot! De még nincs vége...nem ez az ajándékom. Hanem az ajándékomat mindjárt meglátod. Fedd fel magad!

 

Nem értettem miért mondta ezt. Ekkor a kapucnis és szemüveges ember levette a ruháját. Nem hittem a szememnek!! Usher állt előttem.!!!

 

Usher:-Boldog szülinapot Isabella!-ölelésre tárta a karját.

 

Odarohantam hozzá és megöleltem. Már ömlöttek az örömkönnyeim. Nem hiszem el. Usher eljött a szülinapomra. Annyira boldog voltam. Miután megnyugodtam kértem egy mikrofont.

 

Én:-Köszönöm szépen srácok! Éés külön köszönöm neked Dya! Imádlak! Ennyire jó szülinapom még soha nem volt. És köszönöm Usher hogy eljöttél! Nagyon jól esett.

 

Usher:-Nagy örömmel jöttem. De estére remélem nincs programod. Szerveztem neked egy partit. Ott lesz minden híres sztár!

 

Én:-úristen! Köszönöm szépen!

 

Elköszöntem a rajongóimtól és beszálltam a limuzinba. Mikor hazaértünk elkezdtem készülődni a bulira. Felvettem Egy királykék rövid egyberucit. Hozzá egy ezüst magassarkú. Egy csomó kiegészítőt felvettem. Dya csinált nekem egy nagyon erős füstös sminket ami kiemelte a kék szemeimet. A hajamat kiengedtem és begöndörítettem. Gyorsan felmentem twitterre.

 

Irány a party! Remélem jó lesz! @UsherRaymondIV köszönöm!!!

 

Eljött az idő. A ház előtt megállt a limuzin. Reméltem hogy egy nagyon jó este elé nézek......

 

 

                       3.rész

 

                 Justin szemszöge

 

 

Usher nem veszi fel a telefont. Azt se tudom hol van most. Csak felvett egy csuklyás felsőt meg egy napszemüveget és eltűnt. Kezdek ideges lenni. Hopsz csörög a telóm. Usher az. Na végre.

 

Én:-Szia! Te meg hol vagy? Jól eltűntél.

 

Usher:-Bocsy csak egy szülinapra mentem. Most meg megyek a bulibaa.

 

Én:-És kinek van szülinapja??

 

Usher:-Nem ismered. Ő is egy tinisztár de szerintem nem ismered. Izabella Thuren. Neki megyek most a bulijára. De most le kell tennem ! Szia!

 

Izabella Thuren? És nem ismerem. Rákeresek a neten. Google kereső...Izabella Thuren. ÚRISTEN! Ez a csaj eszméletlenül jól néz ki. Woww...szexi. Megnézem a twitter-en......... Fennt van!  Várjunk...tegnap este felrakott egy videót.

 

Izabella:-Sziasztok srácok. Képzeljétek Usher követ twitteren. Annyira boldog vagyok. Ezért előadok nektek egy kis műsort. Usher és Justin Bieber közös számát a Somebody To Love-ot eléneklem! Hallgassátok!

 

Eszméletlen ez a lány. Annyira elbűvölő és szép. Meg csinos. Teljesen odavagyok érte. És ez a hang... imádom! Meg kell ismerkednem vele. Bejelölöm twitteren és írok neki üziit. Hát, ha kapcsolatba léphetnék vele... muszály megismernem. És elhívnom randira. Remélem szeret engem és a zenémet.

 

@Izabella_bell Szia Izabella! Láttam a videót nagyon teccel...mármint a hangod...öhöm. Jó lenne majd egyszer talállkoznii!! :D

 

Remélem minél hamarabb észreveszi!! Annyira jó lenne elmenni randizni vele!.....

 

 

Na szóval...kezdődik a sulii...és nem lesz sok időm hogy történetet írjak. Nem fogom abbahagyni csak ritkábban lesznek részek. Megpróbálok minden este az egyikhez új részeket rakni fel! Köszi hogy olvassátok! Ez sokat jelent nekem! Szeretlek titeket!

 

 

                      4.rész

 

                   Az új "barát"

 

 

(Bella szemszöge)

 

 

Az út nem volt hoszzú hamar megérkeztünk a helyszínre. Hatalmas volt és gyönyörű. Ki volt írva hatalmas betűkkel hogy Happy Brithday Izabella! És amikor beléptem...minden sötét volt. Nem láttam semmit. Usher is eltűnt mellőlem. Ekkor felgyúltak a lámpák. Meghallotam a Happy Brithday-t. Középen volt egy hatalmas torta. 15 gyertyával. Bele volt rakva fényképem és 15 formájú volt a torta. Ott volt minden sztár! Szó szerint minden!! Taylor,selena,sean,usher,p-diddy,robert,kristen,jake...és még rengeteg sztár. A szám végén odamentem a tortához és elfújtam a gyertyákat. Utána egyenként mindenki felköszöntött. Az ajándékokat nem bontottam ki úgy döntöttem majd otthon. Rengeteg ajándékot kaptam...3 asztal tele lett velük :O. A buli nagyon jó hangulatú volt. Volt egy hatalmas színpad. Usher felfutott rá és megszólalt.

 

Usher:-Először is...boldog szülinapot... Másodszor...örülök hogy megismerhettelek mert fantasztikus csajszi vagy. És légyszíves gyere fel ide mellém a színpadra és énekelj nekünk egy kicsit! 

 

Gyorsan felszaladtam a színpadra elvettem a mikrofont és már indult is a zene. Elénekeltem pár számomat. Annyira jó volt hírességek előtt énekelni. Imádtam. Mikor végeztem lejöttem a színpadról. Megismerkedtem Selenával,Mileyval. Nagyon sokat beszélgettünk és hülyéskedtünk. Majd Selena megszólalt.

 

Sel:-Lányok,jöttök táncolni? Most nem táncol senki. Miénk a parkett.

 

Én:-Induljunk.

 

Selena és Miley közé beálltam és elkezdtünk táncolni. Mindenki felénk fordult. A fiúk csibészes mosollyal néztek ránk. Nagyon kihívóan táncoltunk. Majd leültünk és ittunk egy Koktélt. Én epres csokiisat . Annyira finoom volt xD. Beszélgettünk,hülyéskedtünk. Majd egyszer Miley megszólalt.

 

Mil:-Nem forduljatok meg feltűnően,de Taylor Lautner Bellát méregeti nem is kicsit.

 

Én:-Csak képzelődsz.

 

Lassan megfordultam. Taylor tényleg nagyon méregetett és elővette csibészes mosolyát. Én is elővettem csábító mosolyomat. Elkezdett közeledni. Annyira jól nézett ki.

 

Taylor:-Sziasztok lányok! Izabella ráérsz egy kicsit?

 

Én:-Ohh...persze.

 

Elindultunk ki az erkélyre. Gyönyörű volt a kilátás.

 

Tay:-Öööö...először is boldog szülinapot!

 

Én:-Köszii!

 

Tay:-És van barátod?

 

Valahogy számítottam erre a kérdésre. Minden pasi ezzel kezd.

 

Én:-Hát...nem MÉG nincs.-mondtam a MÉG-et kihagsúlyozva.

 

Taylor:-Az hogy lehet? Te annyira szép lány vagy. Meg csinos. És gyönyörű a szemed.

 

Én:-Vigyázz...mert a végén még bóknak veszem.

 

Taylor:-Annak szántam.

 

Nagyon sokat beszélgettünk Taylorral. Jobban megismertük egymást. Túlságosan is jól. Ekkor megcsörrent a telefonom.

 

Én:-Oké..

 

Én:-Mennem kell haza...bocsy. Nagyon jót beszélgettünk. Remélem még talállkozunk. Elővettem a csábos mosolyomat. Már készültem elmenni amikor Taylor megfogta a kezemet.

 

Taylor:-Várj... Én is nagyon jól szórakoztam. És egy nagyon elbűvölő lányt ismertem meg. Remélem még talállkozunk.

 

Elkezdett az arca közeledni az enyém felé. Arcomat a két keze közé vette és nagyon gyengéden megcsókolt. Ez a csók nagyon gyengéd volt. Szenvedélyes és gyengéd. Majd elhúzódott és elővette csibészes mosolyát.

 

Én:-Hát akkor...Szia.

 

Megharaptam az alsó ajkamat. Ez a csók nagyon jó volt. Teljesen megteccet Taylor. Mikor hazaértem felmentem Twitterre.

 

Ez a nap nagyon csodálatos volt! Új románc! :DD Remélem nem egyészakás kaland!! :D

 

Majd megláttam hogy valaki bejelölt. Mikor megláttam hogy ki az azt hittem leesik az állam. JUSTIN BIEBER! Na ne!! Mit akar ez tőllem? Szánalmas! De várjunk!! Itt van egy üzenet is amit ő írt nekem........

 

 

                      5.rész

 

                Ficsúr

 

 

Amikor elolvastam az üzenetet amit nekem írt nem hittem a szememnek.

 

Én:-Úristen! De durva! Teccek neki...mármint a hangom. Áhh...szánalmaas. Azt hiszi hogy most el foguk ájulni azért,mert a nagy Justin Bieber szóba mert állni velem! Nagyon téved!

 

Gyorsan válaszoltam.

 

@justinbieber én meg te?! Talállkozni? Na ne! Én nem vagyok a hisztérikus rajongód! Engem egy szexi mosollyal nem lehet levenni a lábamról! Pfff

 

Ezért biztos hogy sok ember utálni fog. De én meg Justin?! Talállkozni? Inkább kihagyom. xD

 

Kikapcsoltam a laptopomat elmentem lezuhanyozni,fogat mostam és eltettem magam holnapra.

 

 

Justin szemszöge*

 

Másnap nagyon korán keltem. Nem bírtam aludni. Nem tudom hogy miért. Megnéztem a telefonomat. 5 nem fogadott hívás volt rajta. Mindegyik Ushertől. Gyorsan felhívtam.

 

Usher:- Na szia Jbiebs. Csak azért hívtalak mert jövőhéten lenne egy koncerted egy meglepetés vendéggel. Remélem benne vagy.

 

Én:-JAA... nagyon jó lesz! Benne vagyok!

 

Usher:-Oké,csak ennyit akartam...amúgy van mára programod?

 

Én:-Hát...szerintem elmegyek sétálni. Ennyi.

 

Usher:-Oké...jól teszed...lazíts egy kicsit. Na léptem. Csácsá.

 

Én:-Csácsá.

 

Gondoltam hogy bekapcsolom a gépem. Felmentem twitterre. Egy csomó rajongó írta hogy ha ***** helyébe lennének nagyon örülnének. Meg hogy nem bántódtam e meg.

 

Nem tudtam miről van szó. Gyorsan megnéztem hogy Izabella válaszolt e. Mikor megláttam és elolvastam a választ azt hittem kiesek a székből... xD

 

Szóval harcoljak érte? Ez teccik. Nem hullik az ölembe. De az nem jó hogy nem szeret engem. De ha majd megismer akkor... majd szeretne talállkozni velem. És egy szexi mosollyal nem vehetem le a lábáról?? Azt majd meglátjuk.

 

Gyorsan visszaírok neki.

 

@Izabella_bell  Azt majd meglátjuk. Én nem olyan vagyok amilyennek hiszel! És én leszek a győztes!! :D

 

Na elmegyek sétálni... és mindenféleképpen muszály megismerkednem Bellával. Teccik nekem a stílusa. És nagyon szép és KACÉR lány. Teccik. :D Ígéretes....

 

 

                        6.rész

 

                                      Te...itt...hogyan??!!

 

Na szóval...most nagyon sokáig nem volt rész. Nem volt időm mert 8.-os vagyok és nagyon tanulnom kell hogy sikerüljön a felvételim!! De azért nem feletkezek el rólatok sem! Léccy ha új részt szeretnétek írjátok meg egy komiban mert nagyon jól esne!! Előre is köszi!! Adriii

 

 

*Bella szemszöge

 

 

Csak úgy teltek a napok. Megtudtam hogy jövőhéten lesz egy fellépésem. Szeretek fellépni. Annyira jó érzés kiállni a rajongók elé...és énekelni. Nagyon szeretem. Sokat gyakoroltam. Énekeltem Dya-val. Már a fellépő ruhámat is kiválasztottuk. Annyira jól nézett ki. Eljött a várva várt nap.

 

A koncert este 20.00-kor kezdődött. Én 18.00-kor indultam a helyszínre. Mire elkészülök biztos lesz 8 óra. Meg még énekelek és gyakorolok a táncosaimmal. Rengeteg ember volt ott már 6 órakkor is. Bár volt aki reggel óta itt állt. Ez elképesztő. Hatalmas termet kaptunk ahol próbálhattunk. Azt hallottam hogy nem egyedül leszek a teremben... lesz egy másik fellépő is velem együtt. Nem tudtam ki az...de nem is nagyon érdekelt annyira. Csak arra tudtam gondolni hogy minden jól sikerüljön. Mikor beléptem a terembe hatalmas mosoly ült ki az arcomra. Rengeteg hangfal...laptopok...kivetétő. Imádtam. Gyorsan átöltöztem a gyakorló ruhámba. A lányokkal egyszer elpróbáltuk a táncot. Gyorsan rohantam a sminkesemhez. Egy óráig csinálták a sminket. Q**a jól nézett ki. Lila és fehér. Ilyen jó smink még nem volt rajtam. Kevés szájfény. Így is úgy csillogott mint ha egy dobozzal lenne rajta.

 

Mikor készen voltam sétáltam az öltözőhöz hogy felvegyem a ruhámat. Közben mondta Dya hogy megérkezett a vendégfellépő. Már a teremben próbál a táncosaival. A ruhám egy lila topból,egy fehér sapiból,egy fehér rövidnaciból és egy Lila Suprából állt.  Mikor végeztem indultam a terem felé. A lányok rohantak ki elém. Fanni(az egyik táncosom) szólalt meg.

 

Fanni:-Nem fogod elhinni ki van velünk egy teremben!! Annyira jó!! (L)

 

Nem értettem hogy ki az akinek ennyire örülnek. Mikor beléptem a terembe nem hittem a szememnek...

 

 

                      7.rész

 

                   Meglepetééés -.-"

 

 

Ott állt középen és a táncosaival próbált. JUSTIN BIEBER! Mindenkire számítottam de rá egyátalán nem.

 

Fanni:-Annyira jól néz kii... szívesen lennék a barátnője.

 

Én:-Ennek a hólyagnak??!!

 

Fanni:-Azért mert te nem szereted én még szerethetem!!

 

Én:-Jó...oké... öltözzetek át GYORSAAN!!

 

A lányok elrohantak felöltöznii a fellépő ruciba. Én ott maradtam egyedül a terembe... Vagyis Justin Bieberrel meg a táncosaival. Mikor végeztek Justin felém nézett... egy kacér mosoly jelent meg az arcán. Erre nem tudtam mit reagálni. Csak egy mély levegőt vettem... mit akar tőlem ez a vakarcs??(xD)

 

*Justin szemszöge

 

Nem hittem a szememnek!! Bella van velem egy teremben! Ennél jobb már nem is lehetne.

 

Én:-Srácok... ő az akiről beszéltem!

 

:-Tényleg nagyon szexi!! És csinooos:-)

 

Én:-Látoom nektek is teccik... de egy vadmacska... azt mondta hogy őt "egy szexi mosolyyal nem lehet levenni a lábáról".

 

:-Woow... na azt majd meglátjukk! Justin dobd be magad! Tuti sikered lesz!

 

Megjöttek Bella táncosai...

 

:-Húúú... ezeknek a csajoknak aztán dögös a szerkójuk!!! Úgy láccik ma ismerkedni fogunk sráccok :P

 

A lányokon egy lila topp volt, egy fehér mini(extra mini) szoknya, egy fehéér sapii, és lila Supra... meg különböző kiegészítők. Eszméletlen dögösek voltak!! De Bella volt a legdögösebb!!

 

*Bella szemszöge

 

Én:-Na végre készen vagytok!!

 

:-Bocsii... csak egy kicsit sokat álltunk a tükörbeen... khöm khöm tecceni akarunk...khöm khöm nekik.

 

Szemükkel Justin táncosai felé mutattak.

 

Én:-Kis bolondok! Na de most a fellépésre koncentráljatok... aztán a pasikraa.

 

Bejött egy fura alak. Csak ennyit mondott SHOW TIME!

 

Gyorsan indultunk a színpad felé... Mikor kinéztem rengetegen voltak ott. Egy csomó ember. Az egész helyiség tele volt!!! Megkaptam a mikrofont és elindultam a színpad felé.....

 

 

 

                           8.rész

 

                                                   Hát...ez durvaa

 

 

Rengeteg rajongó eljött.De nem csak miattam voltak itt. Egy csomó táblát láttam ezzel a felirattal: JUSTIN BIEBER FOREVER!!!! Nem zavart...tudtam hogy most nem csak én koncertezek itt hanem Justin Bieber is. Volt sok tábla az én nevemmel is. Ennek viszont nagyon örültem. Elénekeltem az összes számomat. Minden rajongó velem énekelt... annyira jól esett hogy tudják a dalaimat. Majd amikor elénekeltem a dalaimat, a lányokkal készültünk egy táncos műsorral. Beálltam középre és elkezdtünk táncolni Usher és Pitbull közös számára. Rengeteget gyakoroltunk. Majd volt benne egy olyan rész amikor én kimegyek a színpadról a színfalak mögé... felveszek egy sapiit majd egy kicsivel utána vissza megyek. Amikor kimentem Usher kezéébe volt a sapi. Egy hatalmas mosoly ült az arcán.

 

Usher:-Jóó a zene választáás. :-D

 

Én:-De még mennyire :P

 

Ekkor Justin Bieber és a táncosai kiléptek Usher háta mögül. A mosoly egyből eltűnt az arcomról. Nem tehetek róla nem szeretem ezt a gyereket.

 

Justin:-Sziaa :-D

 

Én:-Hello... -- nem akartam bunkó lenni ezért vissza köszöntem.

 

Én:-Mennem kell.

 

Felvettem a sapit és vissza mentem a színpadra. A táncos "show" utáán lesétáltunk a színpadról. Justin (direkt) úgy állt be hogy amikor elmegyek mellette hozzá simuljak. Utánnunk Justin Bieber és a táncosai következtek... hihetetlen hogy ennek a srácnak mennyi rajongója van. Majd elkezdtek táncolni. Tényleg jól táncolt. Nem szerettem meg...viszont a zenéjét nagyon szerettem és tudtam is a szövegét. Ezért halkan énekeltem. Ami feltűnt Justinnak mert elkezdett mosolyogni. Gyorsan abbahagytam az "éneklést" se hogy félre értse. Majd a koncertje végén megszólalt.

 

JustinB.:- Van egy kis meglepetésem nektek... és annak a személynek is akit felhívni szeretnék.

 

Mikot ezeket a szavakat kimondta elkezdtem félni. Csak reménykedtem hogy nem engem akar felhívni.

 

JustinB:-Hát...szeretném Izabellát felhívni... és hogy ne ellenkezzen ezért a segítségeteket kérem. Kezdjétek kiabálni a nevét.

 

:-Izabella,Izabella,Izabella,......

 

Az erőm elhagyott... számítottam erre. De nem akartam hogy Justin úgy érezze meg tud rémíszteni. Ezért egy hatalmas mosollyal kiléptem a színpadra. Nem akartam hogy látszódjon rajtam az hogy ehhez semmi kedvem.

 

Justin:-Szia Bella.- egy hatalmas mosolyyal mondta ezt.

 

Utáltam ezt a gyereket. Hogy beszéljek vele úgy, hogy ne hallatszódjon a hangomon az undor.

 

Én:-Szia Justin.- mondtam kevesebb lelkesedéssel.

 

Justin Táncosai behoztak egy széket és odavezettek a székhez... én leültem. A mosolyt próbáltam az arcomon tartani...

 

 

                       9.rész

 

                                                  "Ajándék"

 

 

Ha több millió ember figyeli minden arckifejezésed miközben az az ember flörtöl veled akit utálsz... hát nem egy kellemes érzés mondhatom! Velem pont ez történt meg!!!

 

Justin Bieber egyfolytában vigyorgott meg próbált velem flörtölni... hogy mondhatják ezt a gyereket helyesnek?? Bár... nem csúnyaa DE NEM IS HELYES!!!! Miért nem hívott fel magához egy rajongót,aki szereti?? Na mind1!

 

Elénekelte NEKEM az One Less Lonely Girl.t meg a Favorite Girl-t. Mikor végzett odajött hozzám megölelt... és ha ez nem lenne elég undorító akkor felemelte a kézfejemet és "megcsókolta" !! Azt hittem elhányom magam!! Perzse a rajongók tisztára féltékenyek voltak rám,és megutáltak!! Mire volt most ez jóó?? Vagy azért csinálta hogy bevágódjon nálam?? Hát nem jött össze neki... én foglalt vagyok... vagyis voltam. (Mert nem említettem de Taylor írt egy sms-t hogy elutazik messzire ezért legyünk csak haverok) Pedig egy szép kapcsolatnak indult,de... mind1!

 

Na szóval... mikor vége volt ennek az egésznek bementünk a próba terembe. DE EZ IS KÖZÖS VOLT JUSTINÉKKAL! Annyira untam már hogy mindenhol ott van ez a gyerek!!  Persze közben a két "főmufti"  (Dia és Scooter) Teljesen összehaverkodtak. 

 

Mikor bementünk mi lányok is a terembe Dia elkezdte a "mondókáját".

 

Dia:-Figyeljetek... amint kiderül Bella és Justin is következő koncerthelyszíne Kanada... ezért Scooter és én őgy döntöttünk hogy a két csapat egy nagy turnébusszal utazik!! Na mit szóltok hozzá???

 

TESSÉK?? ÉN VELÜK EGY BUSZON?? NA NEM!!

 

Én:-Ezt most komoly???

 

Dia:-Teljesen az Örülsz mi?

 

Lányok:- Jajj de jó... istenem... közös buszon velüük!! Ezazz!!

 

Én miért nem tudtam ennyire örülni neki??

 

(Bocsy az időugrás miatt)

 

Eltelt egy hét azóta hogy megtudtuk együtt utazunk.  Eljött a nagy nap. A két csapat indult a turnébusz felé. Mikor megérkeztünk a lányok és fiúk egymás "nyakába borultak". Mert időközben a két táncos csapat teljesen összehaverkodott. Justin táncosait még én is csíptem... és bevallom egy PINDURKÁT Justint is kezdtem elfogadni amilyen. Mikor megérkeztünk puszi-puszi és ment a csevegés 1000-rel. Justin belement hogy amikor talállkozik a két csapat akkor pusziljunk. A lányok perzse majd elájultak mikor megtudták. Szó szerint: izgulva, dobogó szívvel álltak sorba hogy megpuszilhassák Justint. Ez már beteges volt számomra.

 

Justin Minden lánynak vett egy nyakláncot a saját arcképével és táncosaival benne mondván: hogy, ne felejtsék el soha az első turnénkat.

 

Minden lány mikor sorra került, észrevettem hogy még csak én nem pusziltam Justinnal. Ezért lazán odasétáltam és pusziltunk. Justin komolyabban vette szerintem mert meg is ölelt és nem akart engedni a szorításából. Majd mikor elengedett egy cd-t nyomott a kezembe.

 

Én:-Ez mi???

 

Justin:- Neked is készültem ajándékkal...hogy ne felejtsd el ezt a turnét. Bontsd ki gyorsan!!!

 

Én szememet forgatva kinyitottam a cd-t. Hát egy Justin Bieber My World 2.0 CD volt benne.

 

Én:-(felhúzott szemöldökkel) Ennél nagyobb már nem is lehetne az EGO-d igaz??

 

Justin:-Héé... ez nem igaz.

 

Kinyitottam a cd tartót hogy megnézzem mi van a lemezen.

 

De amikor kinyitottam egy arany valami hullott a földre.

 

Ezért legugoltam és gyorsan felvettem.

 

Én:-Ez meg mi??

 

Justin:- Úristeenn!!! MEGTALÁLTAAD!!!

 

 

                        10.rész

 

                Sehova!!!

 

 

Én:-Teséék? Mi ez?? Mondja már meg valaki!!! - Annyira zavart már,hogy mindenki bámul rám csillogó,féltékeny szemekkel.

 

Justin:-Ez...ez... az a biléta mait ha megtalálsz eljössz velem a Bahamákra!!!

 

Én:-Mi?? Ez most valami hülye vicc ugye??

 

Justin:-Nem az...nem örülsz neki??

 

Én:-Hogy örülnék neki,amikor még nem is ismerlek... és még menjek el veled a Bahamákra...na azt nem!! Vigyél el mást!! - már teljesen elvesztettem a fejem... mit képzel?? Hogy elmegyek vele amikor nem is ismerem... sőt utáloom!!

 

Én:-Kösz...de nem!-odanyomtam a kezébe a bilétát és karba fontam a kezem. Ekkor jött meg Dia és Scooter.

 

Dia:-Na... fiatalok indulhatunk??

 

Scooter:-Mi ez a feszült hangulat??

 

Én:-Hoszzú...mehetünk??

 

Dia:-Ja... perszee... Amúgy hoztunk magunkkal egy barátot is... Itt van Ryan is.

 

Tudtam ki az a Ryan...Justin legjobb barátja.

 

Mikor mindenki készen volt felszálltunk a Turnébuszra. Én Sam mellé ültem. (ő az egyik táncosom és legjobb barátnőm). Justin és Ryan mögénk ültek.  Nem értettem miért nem mennek hátra? Most semmi kedvem Justin közelébe lenni!!!

 

Mikor elindult a busz mindenki neki kezdett a csevegésnek kivéve én. Csak ültem és néztem ki az ablakon. Azon járt az eszem hogy az előbb mennyire lehettem bunó. Mégiscsak én találtam meg azt a bilétát...de én nem mehetek vele... ezen járt az eszem...

 

Sam:-Bella...bellaaaa...

 

Én:-Hmm?? Igen?? Ja bocs nem figyeltem.

 

Sam:-Hát azt látom... nem akarsz hátrafordulni Justinhoz meg Ryan.hez... Játszunk ilyen merészség játékoot...benne vagy?

 

Én:-Áhh...most nincs ehhez hangulatoom...

 

Ryan:-Áhh...dehogynincs...na gyere csajszii!! - állt fel Ryan.

 

Én:-Na...jó.

 

Hátrafordultam a srácokhoz. Justin arcát látva...elfogott a lelkiismeret. Elgyötört volt az arca, az aranya bilétát szorongatta. Annyira fájt hogy megbántottam. Nem csíptem ezt a srácot de a szívem azt súgta hogy hozzam helyre a köztünk lévő konfligtus...mert ez így nem jó.

 

Ryan:-Na akkor Bella...a te feladatood...

 

Én:-Várj... -vágtam Ryan szavába!

 

Ryan:-Igen??

 

Én:-Bocsy Justiin...- kivettem a kezéből az aranya bilétát...- de ez az enyém!! Én találtaam meg!! :D

 

Amikor kivettem a kezéből Justinnak felderült az arca... Csillogtak azok a gyönyörű mandula barna szemei. Úristen... miket össze nem habratyolok!!

 

Ryan:-Na szóval... hmmm... kérek egy puszit ide az arcomraa. Ismerkedni is el kell kezdeni. - kacsintott rám.

 

Én:-Ohh...tényleg?? Közel hajoltam hozzá...megsimogattam az arcát és gyengéden megpusziltam. Ryant kirázta a hideg...

 

Ryan:- Huhh... nem semmi a csaj. -mondta oda Justinnak.

 

Én csak nevettem és lepacsiztam Sammel.

 

Justin:-Szóval akkor én folytatom... Bella. kérek egy puszitt.. nem inkább csókot ide a számra. -játszotta a kemény srácot,akinek beindult a fantáziája.

 

Én szépen lassan felálltam oda mentem hozzá.. két kezem közé vettem az arcát...közben nem engedtem el a tekintetét. Mikor már pár centiméter volt köztünk éreztem hogy felgyorsul a légzése és egyre gyorsabban ver a szíve. Annyira aranyos volt. Becsukta a szemét és várta hogy megcsókoljam. Őszintén megmondom nem tudom mi ütött belém... az én légzésem is felgyorsult...a szívverésem meg másodpercenként vagy 5-öt vert!! Ahogy megláttam enyhén vastag ajkát... legszívesebben tényleg megcsókoltam volna. De akkor az nem én vagyok. Én nem csókolok meg egy fiút csak úgy. Ezért lefékeztem magam odahajoltam a füléhez és belesúgtam: CSAK SZERETNÉD!

 

Majd a helyemre ültem.

 

Justin:-Hééjj...ez így nem ér. Már teljesen beleéltem magam...és pont most hagysz itt?? Ezt még visszakpood!!!

 

Én:-Alig várom.- mondtam nevetés közben.

 

Majd folytattuk a játékot. De nem bírtam koncentrálni. Mi ütött belém az előbb??!! Teljesen megkívántam Justint!!!!!!!!

 

 

 

 

 

                      VERSENY!!!

 

 

Kíváncsi vagyok,hogy ti hogyan folytatnátok a történetet! A ti képzelőerőtök érdekelne!! Az Izabellás történetemhez írjatok folytatást léccy! Ti hogyan képzelnétek el kettejük között lévő vonzalom folytatását?? Írjátok meg nekem erre az e-mail címre: tadrika1996@freemail.hu 

 

A tárgy neve ez legyen: Folytatás szerintem....

 

A neveteket ne felejtsétek a folytatás alá írni!!! A nyertesnek valami ajándékot találok ki!!! És a folytatás kikerül az oldalamra!!!

 

 A verseny addig tart amíg jönnek az üzenetek!!

 

Remélem sok üzenet fog jönni! Sok sikert!!

Addig is Justin legyen veletek!!!! ♥♥

 

 

 

 

 

                                               11.rész

 

                       Titook...

 

 

*Hááát sziasztoook srácook :D Meghoztam az új rééészt... Remélem vártátok!! Bocsi, hogy nem volt ilyen sokáig rész... de megvan a nyerteseem :D:D Remélem teccik a rész... kéreek komiit... léccy léccy !!!

 

 

Egy picit még Játszottunk Justinnal meg Ryan-nel. Mikor meguntuk, visszaültünk a helyünkre. Én még mindig azon törtem a fejem, hogy miért kívántam meg Justint. Az biztos hogy nem csúnya, sőt helyes... kedves, meg aranyos és.... tiszta hülye vagyok!! Nem zúgtam bele!!! Nem és nem!! Vagy dee??!!!

 

Sam:- Hahóóó...!!!

 

Én:- Ja... bocs... szóltál??

 

Sam:- Már itt beszélek hozzád egy idelye, de azt vettem észre hogy nem is figyelsz... min gondolkoztál ennyire??

 

Én:- Háát... öhhm... semmin!!

 

Sam:- Azért nem mondod el mert nem bízol bennem??!!

 

Én:- Figyelj... bízok benned, csak nem vagyok biztos az érzéseimben!!

 

Sam:- Vagyis teccik valaki!!! Hmm... -- elkezdett nézelődni. Olyan volt mint egy nyomozó... kereste az "alanyt".

 

Sam: Ryan az ugye?? Tudtam én!!

 

Én:- NEEEEEM!! -- mondtam nevetve és mégis komolyan.

 

Sam:- Akkor Justin...

 

Itt elhallgattam, és nem válaszoltam. Csak mosolyogtam. Felnéztem Sam-re. Látta rajtam, hogy lebuktatott. Az ő arcára is mosoly ült ki..

 

Sam:- Szóval Justiin... figyelj, az jóó!!! Összeilletek!! És szerintem te is be jössz neki!! Mondd el neki!!

 

Én:- NEEEEM!! Hülye lennék, ha elmondanám... nem akarok nyomulni,  és mondtam hogy nem vagyok biztos az érzéseimben!!!

 

Sam:_ Hát jóó... -- nem teccet az arckifejezése. Láttam hogy készül valamire. És ez zavart... nem akartam hogy bekavarjon!! Nem teccik Justin olyan nagyon... csak egy picikét.

 

Kinéztem az ablakon... annyira elmerültem a tájban, hogy elaludhattam. 

 

Mikor felkeltem, fejem valakinek a vállán pihent. Azt hittem Sam az... de hirtelen megéreztem az illatát. Ezt az ismerős illatot. Justin volt az. Nem tudtam, hogy mit keres Justin itt mellettem. Gyorsan felemeltem a fejem. Meg is lepődött. Furcsán nézett rám.

 

Justin:- Van valami baj??

 

Én:- Ja.. öhm... nem... csak... semmi... te hogy kerültél ide??

 

Justin:- Sam átment Ryan mellé... nagyon bejönnek egymásnak. Ezért azt mondta, hogy jöjjek át hozzád. Baj??

 

Én:- Ja... nem (:

 

Egyátalán nem volt baj... sőt, nagyon örültem neki. Ez az illat imádtam. Nem tudtam mit tenni... nagyon megtetszett Justin... már majdnem szerelmes voltam belé... de azt azéért még nem.

 

Kínos csönd következett. Majd Justin imitálta a nyújtózkodást... ez a régi "csajozós trükk". Kezét vállamra tette. Nagyon jól esett. Viszont nem értettem Justin közeledését.

 

Majd beugrott valami, amitől nagyon rettegtem. Mivan ha Sam elmondta neki?? Jajj ne... erre még gondolni se mertem. Gyorsan felpattantam.

 

Én:- Egy perc, és jövök Justin.

 

Justin:- Oké... --- és rámkacsintott. Wááh... ezt biztos nem magától csinálta, Tuti hogy Sam elmondta neki.

 

Gyorsan felrántottam Sam-et a helyéről.

 

Sam:- Aúú... ez fáj... mi a baj??

 

Én:- Bocsi... csak Justin közeledik feltűnően!! És nem értem miért!! Mondtál neki valamit??

 

Sam:- Figyelj... bocsi... de elmondtam neki, hogy teccik neked, és elmondta hogy te is bejössz neki... nem is kicsit. És ezért azt mondta, hogy közeledni fog hozzád.

 

Nem hittem a fülemnek... Justin tudja hogy bejön nekem... lehetne ennél rosszabb???!!!!.............

 

 

A rész készítője: Porkoláb Berni

Gratulálunk, Berni ügyes vagy! Léccy komizzatok, hogy tudjam nektek hogy teccik!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tadrika1996@freemail.hu

(evelinjoni345, 2013.01.02 16:21)

tetszik jó lett !!!!!!!!!! :D

mari@freemail.com

(Dóri, 2013.01.01 23:33)

Mikor lesz folytatás? :O

balogh.rebecca2002@indamail.hu

(Rebi, 2012.08.16 11:08)

Nagyon jó lett alig várom a folytatást! :)

bogi1297@freemail.hu

(Bogi, 2012.03.01 19:44)

Nekem ez nagyon tetszik. Kérlek folytasd szeretném tudni hogy mi lesz még.

wanda1995@citromail.hu

(Wanda, 2011.08.03 21:58)

Ez nagyon király lett . remélem Lessz folytatása mert már alig várom ^^ Ügyes vagy :P

 

 

KépgalériaArchívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 38496
Hónap: 1850
Nap: 4